Reyiz mod geçişi yapıyor içkiyle. İnşallah bu ana kadar görmedigimiz bir modu karşımıza çıkmaz.@Alpamis
Bu çocuk da ayık kafayla hiç çekilmiyor yav deyip vurmuş kendini içkiye zavallı Kaido. :S Var mı bir yorumun?
Sihirli meyve çıktı zaten ölümsüz bile yapıyor.Enma sihirli kılıçsa Ope ope meyvesi ne ? Ortadan ikiye adam bölüp koşturmak kara büyünün en alası olsa gerek.Sihirli kılıç yetmedi, sihirli meyve de çıkacak.
Ne alaka yahu.Robin bana bu isimle seslenme diyordu kimliğini gizli tutmuşlar neydi kod ismi unuttum şimdi.Kimse yanına aldığını bilmiyordur yoksa elinden almaları bir tokat çakmalarına bakar.Croc'un değerini anla MW. Adam Yonkouların, Hükümetin istediği kadını kaç yıl himayesinde tuttu bir kişi de gelip dokunamadı. Luffy'nin yanına bir geçti kadına el atan atana...
Robin'i kaçırılırsa oraya Croc kesin gelir, at fava bekle...
Aman ne sihir ne sihir. Meyve gücünün getirilerinden ötürü Oda kısa kısa bir hal oldu.Sihirli meyve çıktı zaten ölümsüz bile yapıyor.Enma sihirli kılıçsa Ope ope meyvesi ne ? Ortadan ikiye adam bölüp koşturmak kara büyünün en alası olsa gerek.
Yok ya gömdüğümden değil cidden sihirli meyve o yüzden 5 milyar zaten.Tıpla alakalı bile olsa ölümsüzlük ne demek yok böyle birşey.Şeytan meyveleri yiyenler bile ölümsüz değil meyvelerin olayı birilerinin ölebilmesi yoksa hep aynı kişilerde görürdük.Buggy’nin meyve de sihirli meyve zaten mantığını akıl almıyor çünkü.Aman ne sihir ne sihir. Meyve gücünün getirilerinden ötürü Oda kısa kısa bir hal oldu.
O bile kullanıcıyı öldürerek handikap veriyor.Yok ya gömdüğümden değil cidden sihirli meyve o yüzden 5 milyar zaten.Tıpla alakalı bile olsa ölümsüzlük ne demek yok böyle birşey.Buggy’nin meyve de sihirli meyve zaten mantığını akıl almıyor çünkü.
Bişiy olmaz.Gerçek doktor Chopper tam giderken bir bandaj sarar beleşe kullanmış olur Law. xD @Mike halleder dimi ?O bile kullanıcıyı öldürerek handikap veriyor.
Orda diğer üyeler var hiçbirinden en ufak birşey bile görmedik sen yine gidip eli kılıçlı olanı övüyorsun sonra suçu Odaya at halbuki orda en genç ve kuvvetli gibi gözüken sarışın adamı övebilirdin ama yapmadınOnu Oda'ya söyleceksin kardeşim. Adamın eline ben mi verdim en iyi 12'likten birini
Cezan bitince seni affetmeyecekler aralarına almayacak kimse@Alpamis
Bu çocuk da ayık kafayla hiç çekilmiyor yav deyip vurmuş kendini içkiye zavallı Kaido. :S Var mı bir yorumun?