Samurai Jack çizgi filmindeki Aku geldi aklıma.Akuma bazı mitolojiler de attuma olarak da geçen denizlerin altında bulunan gizemli antik krallığın kralı. Fikir vermesi itibarıyla şöyle örnek vereyim Marvel daki Atlantis.
Bilgi vermeye devam;
Aku kötülük canavar
Ma kötü ruh
Bakışımı değiştirirsem street fighter da geçen Uber bir karakter. Hikayenin öne çıkan iki isminin hocasının kardeşidir. Sırtında bit sembol bulunur ve kanji alfabesine ait bir semboldür. Ölümsüzlüğü belirtir. Ayrıca 10 rakamına denk gelmekle birlikte cennet ve hava anlamlarına da denk gelmekte.
Japonya'nin bazı yerlerinde şeytan anlamına karşılık gelmeye en yakın kelime olarak geçmektedir. Oni, yasha, youkai gibi iblisvari kelimelerden ayrı olarak direkt semavi dinlerde bulunan şeytan, kötülüğün atası anlamına gelebilecek tek kelime.
La örgüt içindi o, fakat CP örgütleri cidden boşa o zaman bu seride ismi değiştirip biri saklanabiliyorsa :SUlan Croc,kadının kimliğini bile değiştirmişti xd
Öyle şeyleri düşünüyor mu emin değilim.En azından bu dil 5 senede öğreniliyor ben 2 yıl sonra gidiyorum bilgisi geçebilirdi.Şimdi düşündüm de bu Robin neden antik dil okumayı başkalarına öğretmedi acaba. 2 sene devrimci korumasında yaşadı. Gayet de fırsatı vardı.
Ya bu kadına bir şey olsa 100 yıllık tarih bir daha öğrenilemeyecek. Bunun sorumluluğunun farkında olup dil okulu açması bile gerekirdi bence.Öyle şeyleri düşünüyor mu emin değilim.En azından bu dil 5 senede öğreniliyor ben 2 yıl sonra gidiyorum bilgisi geçebilirdi.
Mariejoiste miydi yoksa impeldown soğuk kısımda mı ?.Mariejois de ki dev hasır şapka ''uyanan' kişiye ait heralde.
Elinde en iyi 12'lik olanları bir aklından geçir ondan sonra konuş karşiiim. Hadi canım hadi cereyan yapıyor.Orda diğer üyeler var hiçbirinden en ufak birşey bile görmedik sen yine gidip eli kılıçlı olanı övüyorsun sonra suçu Odaya at halbuki orda en genç ve kuvvetli gibi gözüken sarışın adamı övebilirdin ama yapmadın
Mariejois de gösterdiler.Mariejoiste miydi yoksa impeldown soğuk kısımda mı ?.