Kardeşim dev dediğimiz oars gibi 70 80 metre olur. O gölge zünesha gibi kocaman bişey,Marco'nun arc başında gördüm dediği karartı açıklanıyor sonunda. Gölgenin sahibinin yıllardır görülmeyen dev bir efsane olduğu söyleniyor. O dev hasırşapkanın sahibi olabilir gölgenin sahibi. Bahsedilen uyanış da sanki meyve uyanışı değil de asırlardır uyuyan efsanenin uyanışı gibi. @Capori'nin youtube da joy boy devdi diye teorisi vardı o gerçek olabilir. Keşke gelen dev joyboy olsa da luffy'ye reankarnasyon olayı yüklenmese. Tabi ki yine silüet görünecek. Gerçi görünüşünü değil kim olduğunu merak ediyorum. Kim olduğunu söylesin o gölgenin, hiç çizmese de olur.
One piece'de ne zamandır ölüler diriliyor ?İmkansızmış kendileri için de efsaneymiş yüz yıldır uyanmamış.Joy boy olmasın la bu
Hayır spoilerde kafama takılan bir iki şey vardı tam anlamadığım için Yorumlarda bulurum dedim ama sadece kaido içki beya benzeri seyler. Hayır seriyi kaç yıldır takip ediyoruz bu olanların çoğu ilk defa olmuyor neden bu isyanKf'ye hoşgeldin . Bölümlerde konuşulacak tonla şey çıkmasına rağmen yorumların %80'i bölümdeki karakterlerin dövüşleriyle ilgili küçük ayrıntılar üzerinden döner maalesef.
Dört imparatorun bu dört mistik hayvandan esinlenildiği düşünülüyordu,böyle olmadığı anlaşıldı tabii daha sonra,eski bir teoridir.bi ara kaplan ejderha anka kuşu ve kaplumbağa teorileri dönüyodu. bi efsane mi vardı öyle bi şey vardı. aklıma geldi bu gölge meselesi kaplumbağa filan olmasın? muhabbeti de tam hatırlamıyorum gerçi
Adam imkansız diyor?One piece'de ne zamandır ölüler diriliyor ?
İmkansız dedi diye illa bu kadar uç düşünmek zorunda mıyız ? Bu serininde bir dinamikleri var sonuçta.Adam imkansız diyor?