Ahahah uzaktan bu ne dedim. O avatarı koyduğuna göre Zoro seni çok çaresiz bir hale sokmuş Allah kimseyi Zoro’nun eline düşürmesin.Zoro'nun dediğine göre test etmiş. Zoro kendini bırakınca kral haki kullandırmaya başlattı.
Ahahah uzaktan bu ne dedim. O avatarı koyduğuna göre Zoro seni çok çaresiz bir hale sokmuş Allah kimseyi Zoro’nun eline düşürmesin.Zoro'nun dediğine göre test etmiş. Zoro kendini bırakınca kral haki kullandırmaya başlattı.
Spoiler için gezdigim siteden birinde gördüm çok hoşuma gitti.Ahahah uzaktan bu ne dedim. O avatarı koyduğuna göre Zoro seni çok çaresiz bir hale sokmuş Allah kimseyi Zoro’nun eline düşürmesin.
Belki Pudding bir ihtimal ama o da guvenilir bir yol degil.Robin ölse Luffy istiareye yatar yine öğrenir o plot armorla.
Ben ne avatarlar gördüm globalde ohoo.Hele bir tane King ve Queen avatarı var ki hayattan soğursunuz.Haterlarının bile hoşuna gider mi bilmiyorum.Spoiler için gezdigim siteden birinde gördüm çok hoşuma gitti.
He o olur ya hatta bence kesin . Sanjiyi hiç biri zorlayamaz bile . Sanji zoro ve zoro şuan seride aktif olan karakterler içinde ilk 20 dedirler. Önünde olanlarda yonko amiral henüz işlenmemiş sağ-sol kollar, kata kid low, yaşayan efsane isimler ve muhtemelen groseiler falandır .Teklemek derken lafın gelişi. Ezse yani en azından. Sanji bizden farklı bir seviyede deseler.