Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1037 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
odanın yerinde biraz beyni olan yazar olsa 1000 bölümden sonra patpatpat öldürülmeler başlardı bu ne yahu evcilik oynar gibi. Koca koca yonkou arclarda ölen kimse yok. Bu serinin ciddiyetini bozmaz mı desem sanırım tüm forum aynı fikirde olur
 
Marco'nun arc başında gördüm dediği karartı açıklanıyor sonunda. Gölgenin sahibinin yıllardır görülmeyen dev bir efsane olduğu söyleniyor. O dev hasırşapkanın sahibi olabilir gölgenin sahibi. Bahsedilen uyanış da sanki meyve uyanışı değil de asırlardır uyuyan efsanenin uyanışı gibi. @Capori'nin youtube da joy boy devdi diye teorisi vardı o gerçek olabilir. Keşke gelen dev joyboy olsa da luffy'ye reankarnasyon olayı yüklenmese. Tabi ki yine silüet görünecek. Gerçi görünüşünü değil kim olduğunu merak ediyorum. Kim olduğunu söylesin o gölgenin, hiç çizmese de olur.
Kardeşim dev dediğimiz oars gibi 70 80 metre olur. O gölge zünesha gibi kocaman bişey,
Nasıl bağlıyorsunuz dev hasır şapkasına anlamıyorum
 
Kf'ye hoşgeldin :ehe: . Bölümlerde konuşulacak tonla şey çıkmasına rağmen yorumların %80'i bölümdeki karakterlerin dövüşleriyle ilgili küçük ayrıntılar üzerinden döner maalesef.
Hayır spoilerde kafama takılan bir iki şey vardı tam anlamadığım için Yorumlarda bulurum dedim ama sadece kaido içki beya benzeri seyler. Hayır seriyi kaç yıldır takip ediyoruz bu olanların çoğu ilk defa olmuyor neden bu isyan :)
 
bi ara kaplan ejderha anka kuşu ve kaplumbağa teorileri dönüyodu. bi efsane mi vardı öyle bi şey vardı. aklıma geldi bu gölge meselesi kaplumbağa filan olmasın? muhabbeti de tam hatırlamıyorum gerçi
Dört imparatorun bu dört mistik hayvandan esinlenildiği düşünülüyordu,böyle olmadığı anlaşıldı tabii daha sonra,eski bir teoridir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık