Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm meyvelerin eski bir kullanıcısı var bence takılmamız gereken konu bu değil Luffy özel bir meyve kullandığı için buralara kadar gelmedi hatta Oda çok kötü bir meyve vermiş ana karaktere diye yıllarca dalga geçtik meyvenin bi özelliğini görmedik

Lastik meyvesi , Joy boy’un ya da Rogerin eski meyvesi olabilir bence bunda bi sorun yok
 
Bence lastik meyvesini özel yapan güçlü olmasından ziyade eski kullanıcılarının iradesini taşıması. Kılıç muhabbeti gibi olacak muhtemelen. Kaidonun zoronun kılıcında odeni hissetmesi gibi birşey heralde iradesi güçlü olanlar şeytan meyvesi aracılığıyla iradelerini aktarıyorlar bence
 
Lastik meyvesinin ne özelliği olabilir ya ? Lastik ulan bu lastikkk! Allah belanı senin. Mal adam.

J. Boy'un meyve çıksın da göreyim hadi.

Bölüm mehhh. Kesmedi. Gerçi artık kesen bölüm çıkarma kabiliyet ve kapasitesini kaybetti bu adam. Ne bekliyorum ki. He de geç.
Olur mu usta ya
Luffy hiçbir zaman ezilmeyeceğim çünkü lastiğim ??? özellik işte
 
Lastik meyvesinin özel çıkmasını neden istemiyorsunuz ki? Çıksın abi gerekirse en özel çıksın. Ne o öyle her handikap Luffy'ye verilsin senaryoları. Reis biraz da kolay yoldan güçlensin. Millet iksirle güçlenir, kılıçla güçlenir, suit ile güçlenir, en güçlü meyveler ile güçlenir ses seda yok ama Luffy'nin meyvesinin özel çıkma ihtimali olunca olmasın.

Laaaan Bırakkkkk :D
 
Sanji'nin tekmesi Queen'i, hibride soktuğuna göre buradan bir gen uyanışı görür müyüz acaba?

Sanki suiti giymeyecek gibi bir izlenime kapıldım ben şu an. Queen karşısında giymesindense bireysel gücüyle bu dövüşten alnının akıyla çıkmasını isterim. Tamam karşısında 1.320 Milyon Beri'lik adam var ama yine de kostümü Kaido, Big Mom ve King dışında birilerine açmasını istemem.

Sanji'den burada beyaz alev ya da siyah alev bekliyorum. Queen'i tekmeleriyle Duval'e yaptığı gibi yakışıklı bir hale getirene kadar tekmelemesini istiyorum umarım Queen, Sanji'den gerekli ilgiyi görür.
 
Jinbe hapisten kaçan cp9 ajanından bahsedince Who "Böyle eski bir hikayeyi bildiğine inanamıyorum" diyor. İki yıl önce kaçmış olsa hikaye eski olmaz, 12 yıl önce hata yapmış hapsedilmiş o arada da kaçmış işte
Bence de Impel Down işi yaş olabilir, spoilerı veren kişinin kendi yorumu gibi geldi. Bu adamı yaşatmazlardı bence hükümet ajanı sonuçta ishitbarat sahibi. 10 yıl yaşatmak akıl karı değil. CP0 bunu öğrenirse öldürmeye bile çalışabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık