Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji adamım ya. Queen karşısında hibrit forma geçmiş saldırmaya hazır, bu oradan Chopper'a sesleniyor "İyi misin?" diye. King'in gagasını yamultan adam senin Cyborguna neler yapar haberin var mı Queen?

Who's who'nun bu bölümde görünmesini bekliyordum ama düşer diye umarken çok ilginç bilgiler aldık. Hani bilgi almak kötü olmadı da düşseydi iyiydi be. Head shot yapmış olurdum.

Luffy'yle ilgili en beğendiğim özelliği kötü bir meyveyle çıktığı seviyeydi ama esas karakterini bu kadar kayıran adam meyvesini kötü yapar mı? Cidden büyük yanılmışım. Hayal kırıklığı içindeyim. Bölüme güzel dedim Sanji'den sebep ama en moral bozucu bölümlerden biriydi benim için. Böyle böyle Luffy'nin sevilesi bütün yanlarını alıyor Oda.
 
Queen Sanji'nin babasının araştırma ekibindeymiş. O yüzden sürekli Judge'ın oğlu diyip duruyormuş.
Zoro dönüyor artık. Burda savaşamayacaksak acı koymaz bize gardaş dedi.
Zoro-King olursa Big mom için Marco iyi destek olacak
Franky de artık ciddi olup çaksa Sasaki'ye. Artık ciddi bir ödülü olsun şu adamın.
gölgede kalıp durdu. Pacifistalardan güçlü artık. Jinbei dedi bizim tayfanın işi
yöneticileri durdurmak. Klasik eşleşme Savaşları başlıyor artık. Haftaya Sasaki vs Franky ve Jinbei vs Who olsa keşke
son panel Queen vs Sanji
 
Güzel bir bölümdü ama yeni gizemlerin ortaya çıkması bıktırdı artık 1000 bölümü geçmiş bir mangada neredeyse hiçbir şey açıklanmadı üstüne yeni gizemler ve silüetler ortaya çıkıyor

Wano arcının bu yıl biteceğini düşünmüyorum 14 sayfalık boş bölümler okuyoruz . One Piece aylık manga olsa daha iyi olur diye düşünüyorum ...
 

sahneye bak be ve oda burayı kesinlikle okuyor geçen biri lastiği yükselttide yükseltti diyordu bak oda ne hale getirtti meyveyi :hhh:
 
Aynen öyle yazıyor. 12 yıl önceki hatasının cezasını 2 yıl önce çekmeye başlayamacağı için mantıken 10 sene hapis yattığı çıkıyor ortaya.
Jinbe hapisten kaçan cp9 ajanından bahsedince Who "Böyle eski bir hikayeyi bildiğine inanamıyorum" diyor. İki yıl önce kaçmış olsa hikaye eski olmaz, 12 yıl önce hata yapmış hapsedilmiş o arada da kaçmış işte
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık