Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de Impel Down işi yaş olabilir, spoilerı veren kişinin kendi yorumu gibi geldi. Bu adamı yaşatmazlardı bence hükümet ajanı sonuçta ishitbarat sahibi. 10 yıl yaşatmak akıl karı değil. CP0 bunu öğrenirse öldürmeye bile çalışabilir.
Böyledir büyük ihtimalle, ben spoilerlara tam bakmadım bölüme göre konuştum, spoilercı bölümden fazlasını bilemeyeceğine göre kendi yorumudur
 
Her meyvenin ne olduğunu bilen hökümet, bu zamana kadar logiaları neden toplamamış ? Buna mistik zoanlar da eklenir. Madem tipine bakıp içinde ne çıkacağını biliyorsun, özelliğini biliyorsun kullanıcısından alırsın bir şekil ya da meyveyi tanımlar yine toplatırsın. Şu sayıya kadar zaten açıklamadı bu ''şeytan meyvesi'' işini, buna hala çizimlerle anlatmaya çalıştığı ''haki'' yi ekledi, üzerine ''ee biz ismini cismini biliyoruz istediğimize istediğimiz meyveyi yediriyoruz'' u ekledi. Ucu açık olmayı geçti saçmalamaya başladı bu iş. Serinin en önemli dinamiği hala belirsiz, üzerine sorulara cevap yok. Karasakal bile istediğini aldı yıllarca takip edip :D Ben çizdiğim karakterleri unutmam diyor emme hikayeyi unutuyor hatta es geçiyor...
 
İçinde şeytan veya süper güçler olmamasına rağmen, en kötü meyvelerden birini yemesine rağmen küçük yaşlardan gelen çalışmasıyla ve yaratıcı fikirleriyle ve dövüş zekasıyla güçlenen ana karakteri savunan OP fanları için muazzam bir darbe.

Hiçbir şey değişmedi ki hala? Luffy bu güce hala kendi emeği ile ulaştı. Meyve özel olduğu için değil.
 
Aga bir şeyi merak ediyorum.

Whole Cake Island'daki komutanları yenmek imkansız gibi geliyordu ama buradaki komutanları görünce nedense öyle bir hissiyat vermiyor bana. Sizde de oluyor mu?

Ayrıca Gomu Gomu özel çıksa da çokta önemli değil.
Çünkü Zoan tipi elemanların tek olayı fiziksel güç ve savunma. Örneğin WCİ'de Katakuri'sinden, Perospero'suna, Smoothie'sinden, Cracker'ine, Oven'inden, Mont-d'Or'una, Tamago'sundan, Amande'sine kadar çok farklı meyve güçleri ve dövüş yetenekleri olan kişiler vardı. Antik Zoanlar içinde bir tek Queen ve Who's Who var farklı yetenekleri olan.
 
Sanji ne yapsa yaranamaz dedim dedim ama bozmazsa şayet şu anki hâli, tavrı inanılmaz. Sanji nefretimin biraz bile sönmesini hiç beklemezdim çünkü yeniden ilerleyebileceğine inancım yoktu. Şu bölümler beni şaşırtmaya devam ediyor. Şaşırtsın valla.

Bölüm sıkıcıydı, hiç ilerleme yoktu, aynı olay on sayfa başka karakterlerle verildi sadece. Jinbe vs. Who'yu sonunda görmek bölüm böyleyken çok iyi geldi. Gomu gomu'nun hikâyesi vay efendim Joyboy'muş, çok önemli birinin eski meyvesiymiş gibilerinden çıkmamalı ki öyle bir şey olursa çok büyük tutarsızlık. Felaket olur. He bana kalırsa hiç hikâyesi olmasa, dümdüz öylesine bir meyve olsa daha iyiydi ama Shanks'la ilgili gizemlerin falan da altı da ucundan doldurulabilir böylece herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık