Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1017: Emirler

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    212
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima dünyanın uçan ilk hayvanat bahçesi sanıyorum.

Bölüm Tama şirinliği ile başlıyor. Jimbei'nin 2. sayfadaki ateş eden kadına karizmatik bakışıyla devam ediyor. Luffy ağzından su fışkırtıken yine bi gevşeklik abidesi. Sonra ortalarda Queen'in biçimsizliğini görüyoruz, lan Allah'ın belası gir normal dinozor formuna, normal hâlin de biçimsiz, hibritin de. Şu başı insan kıçı zürafa olan tipsiz olmasa en biçimsiz tipsin, koca kıçlı seni. Neyse ki Mr. Prince'in ellerindesin...

Ardından Zoro'nun sıfatı, Chopper'ın aşırı şirinliği ve Jimbei karizması tekrardan. Bu arada Who's Who'nun hibrit formu da bana çok şirin geldi, özellikle sırıtırken. Kocaman tatlı bir kedi.

Joy Boy Wano'ya gelecekse, onu tanımak için büyük ihtimalle bir işarete ihtiyaç var ve bu işaret lastik meyvesi gibi görünüyor. Aynı zamanda Who's Who'nun da büyük ihtimal Kaido emrine girmesindeki sebep lastik meyvesini Joy Boy üzerinde görebileceğini bilmesinden. Adam daha 2 yıl önce hapisten çıkıp, doğrudan oraya gitmiş. İlginç.

Son olarak King Kong temalı bir gifters da var. Lan Oda, her şeyi birbirine sokuyon geliyon burada hayalgücü diye satıyon. Neyse, Zoro'nun tipinden dolayı seni en az 100 bölüm affettim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık