Irkçı Luffy'e bak, güney ile kuzey denizlilere aptal diyor.Momo nun duyduğu ses arkadaşlar! İnanılmaz! Şok geçirip kendini yere atmasını sağlayan o ses! Böyle bir şey mümkün mü? hahahahahaha
Anime'nin cidden anime olduğu zamanlar hey gidi heyy...Momo nun duyduğu ses arkadaşlar! İnanılmaz! Şok geçirip kendini yere atmasını sağlayan o ses! Böyle bir şey mümkün mü? hahahahahaha
Ulan law ın kıyafeti beyazdı neden sarı yapmışlar animeyi takip etmiyorum orjinalde hangisi bilmiyorum ama beyaz çok havaliydi openingdeOha, izledim, gerçekten de suyun içinde ryou yapıyormuş ahahaha
Acaba kendi kendine mi çıkacak ki sudan?
İzlemek isteyenler için 0.56. saniye:
Oha, izledim, gerçekten de suyun içinde ryou yapıyormuş ahahaha
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın. Luffy'nin yanında savaşan 2. Adam her daim Sanji'dir ama yaptıkların yüzünden popülerlik anketinde 3. olamadı adam.Oha, izledim, gerçekten de suyun içinde ryou yapıyormuş ahahaha
Bakalım, sonraki bölümle belli olacak her şey.Bana göre de tayfasıyla ayrı gidecektir gibi geliyor. Baktığında bu savaş bittiğinde herkes perte çıkmış olacak zaten bunun üzerine sabo olayını luffy duyarsa tayfasını geride bırakıp öylede gidebilir.