Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
976. Anime bölümünün Opening kısmında Luffy suyun içerisinde görünüyor :) Hatta ayakları deniz tabanına basıyor ve sonra elini Ryuo ile kaplarken sahne değişiyor.
Etrafa taş falanda saçılıyor gibi. Belki zemini parçalayıp kendini yukarı fırlatmış olabilir.
 
Sanırım büyük olaylar şimdi başlıyor. Joyboy ve poseydon arasında bir anlaşma vardı. Joyboy bir söz vermişti Poseydona. Bence Luffy yi Poseydon ve deniz kralları kurtaracak. Bizim momonksuke ve ailesi bence joyboy, poseydon ve kayıp yüzyıl hakkındaki gerçeklerin ortaya çıkması gerçekleşmesi için bir nevi garantör aile gibi bir şey olduğunu düşünüyorum. ??
 
Momonosuke antik dili öğrenmek zorunda ve bu yüzden gemiye alınarak Nico Robin'in öğretmesi sağlanabilir. Yamato Wano vekili olarak kalabilir ya da koruması olarak gemiye binebilir.

Kaido joy boy olayını Shanks'tan öğrenmiş olabilir 2 yıl önce. MF savaşına giderken böyle durdurulmuş olabilir.

Luffy'nin sudan çıkmasıyla ilgili akla ilk gelen şeyler uçuk ve muazzam şeyler ama akla hemen gelmeyen basit bir yolu da olabilir. Oden 9 kın karşısında belirince meyve yemesinden tut zamanda yolculuğa kadar tonla fantastik şey ortaya atıldı. En basit hali kanjuro çizimi olmasıydı. Aslında o da öne sürüldü ama basit olduğu için biraz sevimsiz bakılmıştı o ihtimale, olmasın gözüyle bakıldı. Yine akla gelen balıkadamlar ve law tayfası ihtimali daha olası. Belki eski WB korsanlarından balıkadam (adını anımsayamadım) olabilir.
 
Kupa Korsanları var. En son denizdelerdi. Muhtemelen suyun altından Onigashima'yı takip etmişlerdir. Luffy'nin düştüğünü görünce de, gidip onu alırlar. Bence yeterince mantıklı bir ihtimal. Yahut Jinbe buraya Güneş Korsanları ile birlikte gelmiştir ve onlara her ihtimale karşı denizde beklemelerini söylemiştir. Onlar Luffy'yi görür ve kurtarırlar. Bu da olası bir durum. 30 saniyede aklıma gelen iki ihtimali yazdım, az daha düşünsem birkaç tane daha bulurum.
Zou nun gelme ihtimali nedir ? Momo ses duydu. Luffy bilinçsiz sekilde yardim istemis olabilir diye dusundum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık