Momo zou ve luffynin sesini duymadı çünkü panelde momo diyorki "kimsin sen" büyük ihtimalle deniz krallarıdır veya benzeri canlılar.Zou nun gelme ihtimali nedir ? Momo ses duydu. Luffy bilinçsiz sekilde yardim istemis olabilir diye dusundum
Momo zou ve luffynin sesini duymadı çünkü panelde momo diyorki "kimsin sen" büyük ihtimalle deniz krallarıdır veya benzeri canlılar.Zou nun gelme ihtimali nedir ? Momo ses duydu. Luffy bilinçsiz sekilde yardim istemis olabilir diye dusundum
Bu görsel sadece bi geçerliligi yoktur. Suda hareket edemez. Jack balik adam o bile çikamadi.Oha, izledim, gerçekten de suyun içinde ryou yapıyormuş ahahaha
Acaba kendi kendine mi çıkacak ki sudan?
İzlemek isteyenler için 0.56. saniye:
Sanmıyorum.
Tesekkurler cevaplar için. Seride ilk defa oldu galiba Joy Boy ,Luffy benzetilmesi. Oden de günlüğüne bunu yazmiştır buyuk ihtimal. Joy Boy(varisi) gelecek 20 yıl sonra diye. Momo o yüzden ölmemem gerekiyor diyip bir görevi olacagini belirtiyor.Momo zou ve luffynin sesini duymadı çünkü panelde momo diyorki "kimsin sen" büyük ihtimalle deniz krallarıdır veya benzeri canlılar.
Bir devasa yaratığımız eksikti. Yoldan geçen tayfaya katılıyor .O devasa kuru kafa ve kılıcın altında birşeyler yattığı kesin.Hiç görmediğimiz devasa bir yaratık gelecek gibi duruyor.Hatta bunun bizim tayfaya katılacağını düşünüyorum.
Aslında ölmeye başladılar zaman atlamasından sonra. Vergo ve Monet öldü. Monet'in ölümü iyiydi özellikle. Absalom da öldü.O degilde neden acaba kötüler hiç ölmüyor bu seride