Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1014: Ömür Boyu Acemi Aktör

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    303
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kendoslash

Momonun baş ağrımasına bakılırsa deniz kralları gelmiş olabilir. Böylelikle Luffyide onlar kurtarabilir. Bu daha önce zou adasında fil ile iletişime geçerken oldu. Ayrıca Luffy, Roger ve Oden balıkadam şehrine giderken gerçekleşmişti. Momo ve Oden iletişim kurabilirken Luffy ve Roger sadece duyuyor. Momo da zaten bu bölümde iletişim kurup konuşuyor. Onlarda gelip luffyi kurtaracaktır. Joy boy meselesinde Joy boyun herkes tarafından sevilen herkesle bağ kurabilen asla pes etmeyen ve bir misyonu olan kişi olarak görüyorum. Roger da Joy boy kişiliğini taşıyordu ama Joy boy sadece kişilikle alakalı değil bir misyonu da var ve Roger bunu yerine getiremezdi. Çünkü zaman ve mekan uymuyordu. Shirahoshinin gelmesi ve olması gereken daha bilmediğimiz gerçekleşmemiş sebeplerden dolayı Rogerin zamanı tutmadı. Bunu da Luffy yapacaktır.
 
Momo'nun duyduğu kişi Shepherd olabilir mi? Wano'da bu kadar hayvan var ama bir çoban yok. İsmine yakışır bir şekilde bu zoanları sürecek reis.
 
Deniz Kralı veya kralları kesin gelecek zaten.Momo nun o durumundan anlaşılıyor.Şöyle bir sahne aklımda canlandı.Deniz kralı elleriyle bulundukları kara parçasını aşağı doğru çekiyor.Bunu gören Kaido o şokla donup kalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık