Birisinin hayallerini öldürmek varken kim ceset görmek ister ki değil mi ? Lanet olsun bu cannibalizmatik anlayışa!Artık seriden ölüm istemeyi bıraktım, böylece çok daha keyif almaya başladım.
Birisinin hayallerini öldürmek varken kim ceset görmek ister ki değil mi ? Lanet olsun bu cannibalizmatik anlayışa!Artık seriden ölüm istemeyi bıraktım, böylece çok daha keyif almaya başladım.
Kin'i bilmem ama Kiku ve Kanjuro öldüyse bu ölümlerin devamı gelir.kinemon ve kiku artık ölmeli
Ah ah, işte ben ve benim ceset sevdam... Ama şu sıralar Berserk okuyorum bu sayede yeni çıkan One Piece bölümlerinde ceset görme isteğim bir nebze de olsa azalıyor, tadını çıkarmaya bakıyorum pembe dünyasının ahahahaBirisinin hayallerini öldürmek varken kim ceset görmek ister ki değil mi ? Lanet olsun bu cannibalizmatik anlayışa!
Bana göre de tayfasıyla ayrı gidecektir gibi geliyor. Baktığında bu savaş bittiğinde herkes perte çıkmış olacak zaten bunun üzerine sabo olayını luffy duyarsa tayfasını geride bırakıp öylede gidebilir.Dikkat bu mesaj aşırı hayal içerir. Düşünsenize Luffy'yi birisi kurtarıyor ama savaşa müdahil olmuyor ve bizimkiler savaşı kaybediyor. Kaido korsanlar kralı olma yolunda ilerlemek istiyorsa, hepsini tayfasına katmanın yanı sıra özellikle Nico Robin'i yakalamaya çalışabilir. Kaptanlarının hayalini korumak için Robini kaidodan kaçırmaya çalışma sahneleri görebiliriz. Bir şekilde belki Luffy'yi kurtaran kişi daha sonra Robini de alır ve geri kalan tayfa wanoda tutsak kalır. Robin ve devrimciler ilişkisi, ayrıca Luffy'nin babasıyla ilk kez karşılaşma olayları gerçekleşebilir bu kısımlarda. Büyük savaşa giderken de belki yine tayfasından ayrı gidecek, Marineford'daki gibi.
Luffy erkek olduğu için Sanji'nin k.hakisi çalışmıyor. Pudding'in memleketinde ağladığını Wano'dan hisseder ama.Luffy'nin imdadına yetişilmiş.