O degilde neden acaba kötüler hiç ölmüyor bu serideKin'i bilmem ama Kiku ve Kanjuro öldüyse bu ölümlerin devamı gelir.
O degilde neden acaba kötüler hiç ölmüyor bu serideKin'i bilmem ama Kiku ve Kanjuro öldüyse bu ölümlerin devamı gelir.
Etrafa taş falanda saçılıyor gibi. Belki zemini parçalayıp kendini yukarı fırlatmış olabilir.976. Anime bölümünün Opening kısmında Luffy suyun içerisinde görünüyor Hatta ayakları deniz tabanına basıyor ve sonra elini Ryuo ile kaplarken sahne değişiyor.
Kötüler iyilere imtihan olsun diye uzun yaşar. Dünyada da böyle değil mi ?O degilde neden acaba kötüler hiç ölmüyor bu seride
Oha, izledim, gerçekten de suyun içinde ryou yapıyormuş ahahaha976. Anime bölümünün Opening kısmında Luffy suyun içerisinde görünüyor Hatta ayakları deniz tabanına basıyor ve sonra elini Ryuo ile kaplarken sahne değişiyor.
Zou nun gelme ihtimali nedir ? Momo ses duydu. Luffy bilinçsiz sekilde yardim istemis olabilir diye dusundumKupa Korsanları var. En son denizdelerdi. Muhtemelen suyun altından Onigashima'yı takip etmişlerdir. Luffy'nin düştüğünü görünce de, gidip onu alırlar. Bence yeterince mantıklı bir ihtimal. Yahut Jinbe buraya Güneş Korsanları ile birlikte gelmiştir ve onlara her ihtimale karşı denizde beklemelerini söylemiştir. Onlar Luffy'yi görür ve kurtarırlar. Bu da olası bir durum. 30 saniyede aklıma gelen iki ihtimali yazdım, az daha düşünsem birkaç tane daha bulurum.
Sanmıyorum.Zou nun gelme ihtimali nedir ? Momo ses duydu. Luffy bilinçsiz sekilde yardim istemis olabilir diye dusundum