Sonuncu elbafta olabilir Bence. Ayrica elbaf kilit arc gibi çogu sey orada çözülecekmis gibi geliyor.Hayır orada yoktu kaybolmuş.Sadece joy boyun özür mektubu olarak bıraktığı vardı.
Sonuncu elbafta olabilir Bence. Ayrica elbaf kilit arc gibi çogu sey orada çözülecekmis gibi geliyor.Hayır orada yoktu kaybolmuş.Sadece joy boyun özür mektubu olarak bıraktığı vardı.
Korsanlar kralı olunca da 10 milyar mı olacak? Biraz uçmadık mı?? Bu yonkouları teke tek dövüşte indirmiyorlar ne de olsa.Luffy 5 milyar, kid 4.5 milyar, law 4 milyar olur bence. Big Mom önemli orada. Big Mom inmese bile şamarı yemeli bizimkilerden ve bütün dünya duymalı mesele o.
Korsanlar kralı olunca da 6 milyar olacak seri bitecek. Benim tahminim bu yönde.Korsanlar kralı olunca da 10 milyar mı olacak? Biraz uçmadık mı?? Bu yonkouları teke tek dövüşte indirmiyorlar ne de olsa.
Baktım da anlam çok daha güzel olmuş.@Smoker , viz çıktı. Eğer baktıysan, şu son söz, fan çevirisine yakın bir çeviri mi yoksa spoiler çevirisine yakın bir çeviri mi ? Ve değişiklikler var mı? Bunları merak ettim :d
Yeter artık Oda adam. Bu sefer birisini diriltme .Oda keşke kapağa kanatlı at falan çizeceğine, yeni kapak hikayesine başlasa.
Pedro reis sulong formunda onigashima'ya gelecek.Yeter artık Oda adam. Bu sefer birisini diriltme .