Cem Uzana hapis şoku gibi bir şey bu, sık sık dillendiriyorsun xDZoro bildiğin kırılmış. Çabuk çatırdadı.
Ha Kral belli bu arada Oda çizmişti hatırlıyorsan ?
Cem Uzana hapis şoku gibi bir şey bu, sık sık dillendiriyorsun xDZoro bildiğin kırılmış. Çabuk çatırdadı.
Korsan ittifakı Kaido ile savaşır diyor. Editör yorumuna göre çatı görmemiz gerekiyor."Various fights" evit Nami bölümü gelmekte sanırım. Çatı fanlarının ruhu şad olsun.
Saltanat ile Ace olurdu. Ama saltanat işlemiyor diyip Unbreakable demiş Luffy'e. Oda hep sembolik takılıyor.Cem Uzana hapis şoku gibi bir şey bu, sık sık dillendiriyorsun xD
Ha Kral belli bu arada Oda çizmişti hatırlıyorsan ?
Oda, Sembolik takılıyorsa Luffy'nin ancak Zoro'nun koltuk altında süreceği bir saltanat vardırSaltanat ile Ace olurdu. Ama saltanat işlemiyor diyip Unbreakable demiş Luffy'e. Oda hep sembolik takılıyor.
Ayrıca Luffy'nin böceği aynı anda Sabo'nun ve Ace'in böceğini yeniyor. Bu da ayrı bir ibretlik mesajdır.Oda, Sembolik takılıyorsa Luffy'nin ancak Zoro'nun koltuk altında süreceği bir saltanat vardır
Elbafta olurmu bilmiyorum ama balıkadam adasındaymış ordan kaybolmuş.Yani birileri almışSonuncu elbafta olabilir Bence. Ayrica elbaf kilit arc gibi çogu sey orada çözülecekmis gibi geliyor.
Sen yanlış biliyorsun ben çok girip çıktım ömrüm cehennem köşelerinde geçti ben sizden üstünüm siz eziksiniz kaybedensiniz siz kimsiniz hayırdır bana şekil mi yapıyorsunuz olacaktı.Çünkü böylesi luffye yakışmıyor laf söylememiz lazım birde biz luffy fanıyız ona rağmen yakışmıyor diye kılıfımızda var'That suits me fine. I've been to hell and back a few times already. It's home territory.'
Bu buna çok iyi uyuyor. Zaten cehenneme birkaç kez girip çıktım. Evim gibidir.
Bence çeviri böyle.
İşte asıl cehennem o zaman başlar. Luffy bu sefer diğer cehennemleri unutur, Zoro'nun o gözle yaşattığı cehennemin etkisinden uzun bir süre ayılamaz.Zoro gözünü öyle açtı mı, açık mı lan sanki diyeceğiniz şekilde açmaz. O göz açıldı mı yonkouların kelleleri İm-sama'nın planları denize dökülür.
@Chris haklıymışsınİşte asıl cehennem o zaman başlar. Luffy bu sefer diğer cehennemleri unutur, Zoro'nun o gözle yaşattığı cehennemin etkisinden uzun bir süre ayılamaz.