Mugiwara no Luffy 29 Mar 2021 #711 Densetsu no Samurai dedi ki: Biz Türkçe yazdığının farkındayız da sen elmayla bulgur pilavını karıştırdığının farkında değilsin :/ Genişletmek için tıkla ... Baştan okumaya başlarsan demek istediğim şey belli ama nafile neyse hayırlı geceler.
Densetsu no Samurai dedi ki: Biz Türkçe yazdığının farkındayız da sen elmayla bulgur pilavını karıştırdığının farkında değilsin :/ Genişletmek için tıkla ... Baştan okumaya başlarsan demek istediğim şey belli ama nafile neyse hayırlı geceler.
AkaAshi 30 Mar 2021 #712 Rukawa dedi ki: Kanjuronun hain olduğunu falan unuttunuz herhalde hocam. Önce yardım edip sonra da bomba göndermesi kadar saçma bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları
Rukawa dedi ki: Kanjuronun hain olduğunu falan unuttunuz herhalde hocam. Önce yardım edip sonra da bomba göndermesi kadar saçma bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları
yaolh 30 Mar 2021 #713 AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... Kanjuro değildir diyorum ben. Sana nasıl mantıklı geliyor odaya gelip yaraları iyileştiren kişinin Kanjuro olması sonra iyileştirdiği kişilere saldırıp kılıç saplaması?
AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... Kanjuro değildir diyorum ben. Sana nasıl mantıklı geliyor odaya gelip yaraları iyileştiren kişinin Kanjuro olması sonra iyileştirdiği kişilere saldırıp kılıç saplaması?
yaolh 30 Mar 2021 #714 AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... Kınların tanıdığı birisi. Geçmişten birisidir. Toki ihtimali veriyorum ben.
AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... AkaAshi dedi ki: Ben de onu diyorum işte kim sardı o zaman bu yaraları Genişletmek için tıkla ... Kınların tanıdığı birisi. Geçmişten birisidir. Toki ihtimali veriyorum ben.