Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008: Atama Dağı Haydutları'nın Lideri Ashura Doji

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki neden Kaido "Oğlumu Onigashima yöneticisi yapacağım" dediğinde Yamato üzerine alındı o halde?
Valla mangayı sahne sahne hatırlamıyorum ama belki de kardeşini kıskanmıştır.

Peki birde ben sorayım astlar peki neden Kaido'ya "Sizin oğlunuz yok ki Kaido-sama demedi?"

Yani astlar Yamato'yu tanıdıklarına göre Yamatı'yu biliyorlardır kız veya erkek olduğunu.Kaido'ya oğlunuz yok ki neden demediler o zaman?

Haa bu arada ben kesinlikle Kaido'nun oğlu var falan demiyorum, sadece Wano arcının bir yerlerinde çıkarsa bu oğlan benim için çok sürpriz değil.Yoksa Yamato varken birde oğluyla uğraşılmaz.
 
Son düzenleme:
Kınları iyileştiren kişinin Kanjuro ile alakası yok.

Çoğu sefer böyle yorumlarla karşılıyorum. Zaten belli de olmadığı da...

Kınların yaralarını saran kişi gitti veya saklandı, sonra kanjuro'nun çizimi oden geldi. Bu kadar basit yav.
Hiyori olsa niye saklansın ki çok garip bu durum bence karısı Tokidir hatta Kanjuro iyileştirip sonra böyle saykoluk yapmış olabilir. Adam Oden şeklinde gelip bunları bombaladı sonuçta, iyileştirmişse de iyi dalga geçiyor :D
 
Hocam ya ben çok kötü bir okuyucuyum ya da kınların yaralarını biri sarıyor ve sonra da Oden çizip odaya yolluyor, çizen kişi kanjuroysa yaraları kim sardı
Kanjuronun hain olduğunu falan unuttunuz herhalde hocam. Önce yardım edip sonra da bomba göndermesi kadar saçma bir durum olabilir mi?
 
Yonkoularla savaşin devamı ikiliyi ayırma yönünde olacak gibi görünüyor Yamato da yukarı çıkma ile ilgili laflar etti illaki çıkacaktır.

Benim merak ettiğim Zoro gözünu açma olayı ve akabinde daha vahşi bir moda geçecek mi ? Bleach teki Kenpachi misali...Yani bunların yanında açmayacaksa kimin yanında açacak diyesim geliyor.:/

Luffy nin zaten bir kozu vardır ondan eminim.Savas ruhunu göstererek yıldırma politikası guduyir şuan ?
 
Mangakanın elinde Zoro'ya dair 3-4 kalem power up'ı var. Mesele, bunlardan hangisini ya da kaç tanesini birden aynı arc içinde kullanacağı. Geriye Wano'yla birlikte Elbaf, Raftel ve son savaş temalarının kaldığını düşünürsek Zoro'nun p-up sıralaması önce kapalı göz+kral haki+Ashura ile başlamalı. Çünkü karşılarında hazır olmadıkları kadar güçlü bir rakip olan yonkou var. Mangaka böyle bir rakip karşısında cephanenin hesabını yapmamalı, kesenin ağzını açmalı.
 
Son düzenleme:
Ninjalarda gurur meselesi var. Belkide zayifken bir isime yaramazsiniz saglamken sizi öldürmek istiyorum demis olabilir :)

Malum kendisinin kafa bir milyon.
Bana hâlâ alakasız geliyor 40 yıl düşünsem Kanjuro olacağını düşünmem. Ama sonradan hainliği bırakıp tekrar müttefik olur mu diye düşünsem, ihtimal veriyorum buna. Oda seviyor böyle şeyleri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık