Resme bakınca Kaido'nun kuyruğu da varmış onu ilk seferinde görmemiştim yeni farkettim.
Luffy öyle biri değil. Hepten yaptınız onu melek yahu. Ta serinin en başında çünkü ben güçlüyüm felan tarzı bir sürü konuştuğu yer var. Usopp'a seni salak beni yenemezdin felan tarzı da konuştu. Duruma göre değişiyor tepkisi. Bir kalıba sokmaktan vazgeçin karakteri._Luffy'nin o lafları söylemediğine sevindim. Luffy'i saf ve mütevazı olduğu için seviyorum, kibirli bir tipe dönüşürse ışık hızıyla soğurdum. Cehennem muhabbeti yine de gereksiz ama.
-Kaido'nun hibrit formu bir tık daha iyi duruyor, ama yine de kötü.
-Ashura ölmüştür diyen yorumlar gördüm, umarım öyledir ama sanmıyorum.
Kaido'nun kuyruğu da var. Tam görünüşü nasıl acaba.
Aynı anda yazmışız reis xdResme bakınca Kaido'nun kuyruğu da varmış onu ilk seferinde görmemiştim yeni farkettim.
O lafı söylemesi için tek başına şu panel bile yeterliydi.-Luffy'nin o lafları söylemediğine sevindim. Luffy'i saf ve mütevazı olduğu için seviyorum, kibirli bir tipe dönüşürse ışık hızıyla soğurdum. Cehennem muhabbeti yine de gereksiz ama.
-Kaido'nun hibrit formu bir tık daha iyi duruyor, ama yine de kötü.
-Ashura ölmüştür diyen yorumlar gördüm, umarım öyledir ama sanmıyorum.
Her bölüm laf atmak için bir şey olsa da beklesem triplerinde olan arkadaşların yeni durağı işte.Luffy öyle biri değil. Hepten yaptınız onu melek yahu. Ta serinin en başında çünkü ben güçlüyüm felan tarzı bir sürü konuştuğu yer var. Usopp'a seni salak beni yenemezdin felan tarzı da konuştu. Duruma göre değişiyor tepkisi.