Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008: Atama Dağı Haydutları'nın Lideri Ashura Doji

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ashura'nın ölümü güzeldi umarım diğer kınlar da Oden ve Ashura gibi etkileyici bir şekilde ölür. İnu tek başına Jack'i tutamaz keşke Neko da kalsaydı.
 
Çeviri önemli değildi önemli olan kimin söylediği idi. O yüzden diyorum direk doğru olup olmadığından çok bu durumda ne olacağı tartışıldı. Benim için de dediğim gibi ne söylediği önemli değil. Çünkü o lafın tam tersini söylemiş olsa idi de yorumlar ona göre değişecekti. Bizde ki durum öyle kafaya böyle tarak durumu.
Ben direkt doğruluğunu tartıştım yav. Çok da mühim bir olay değil, ben yanılabilirdim de, Luffy o sözü etmiş de olabilirdi. Dünyayı kurtarmadık sonuçta sadece karakteri iyi analiz ettiğim için kısa süreli bir mutluluk yaşadım, gelip foruma yazdım. :p
 
Oda sıvamayı engellemenin bir yolunu bulamadı ve zamanı uzatarak, beklentiyi düşürerek sıvayacak. Sonuç olarak Goda yazacak millet. İleride serinin kitabı çıksa bu bölüm 3-5 cümle ancak alır.
 
Çok güzeldi. Bum Kanjuro patladı. Oha falan oldum yani. Orochiyi görünce sandalyeden düştüm zaten. Yok , olamaz böyle birşey. Son sayfa zaten dizayn harikaydı. Pullu Kaido , ne kadar özgün bir dizayn dedim. Haftayada Fukurokuju reis show yaparsa harika olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık