Linlinde yavaş yavaş hakimiyetine kapılıyor Kılıç'ın.Oden'i travma yapan Kaido. Linlin'i alacağı falan yok.
Ben direkt doğruluğunu tartıştım yav. Çok da mühim bir olay değil, ben yanılabilirdim de, Luffy o sözü etmiş de olabilirdi. Dünyayı kurtarmadık sonuçta sadece karakteri iyi analiz ettiğim için kısa süreli bir mutluluk yaşadım, gelip foruma yazdım.Çeviri önemli değildi önemli olan kimin söylediği idi. O yüzden diyorum direk doğru olup olmadığından çok bu durumda ne olacağı tartışıldı. Benim için de dediğim gibi ne söylediği önemli değil. Çünkü o lafın tam tersini söylemiş olsa idi de yorumlar ona göre değişecekti. Bizde ki durum öyle kafaya böyle tarak durumu.
Harry Potter gibi hortkuluk mevzusu değildir bencedeMomo hakkında Kaido meyvesinden Luffy'i sezdi falan denmiş ama bu haftaki basit Konjuro açıklamasından sonra bence çok abartı düşüncelerden kaçınalım. Hakidir o haki.
Jack'in bakışından "olmadığını nereden çıkardın" mesajı aldım ben : ))İnu gaz yok felan dedi de CC bir yerden çıkarsa şok
İnu zaten ölecekse ölsün artık. Kos koca yonkou arclarında öle öle Pedro öldü. O da bir yerden çıksa şaşırmam sonuçta Jinbei çizik bile almadan kabak gibi çıktı. İnsan hayret ediyor.Jack'in bakışından "olmadığını nereden çıkardın" mesajı aldım ben : ))