Oda'ya bağlı ama tüm sulong minkler vs Jack olmuştu sanki.@Monkey D. Luffy
Sulong Formları = Hybrid Jack
Oda'ya bağlı ama tüm sulong minkler vs Jack olmuştu sanki.@Monkey D. Luffy
Yeri gelir söyler. Crocodile'a ben Hachibukai'im demesi güzeldi mesela.Luffy öyle biri değil. Hepten yaptınız onu melek yahu. Ta serinin en başında çünkü ben güçlüyüm felan tarzı bir sürü konuştuğu yer var. Usopp'a seni salak beni yenemezdin felan tarzı da konuştu. Duruma göre değişiyor tepkisi. Bir kalıba sokmaktan vazgeçin karakteri.
Her şeyi bir denkleme dökme amacını bırakırsan kafan çok rahat eder.Bazı şeyleri denklemler ile ifade edemezsin.@Monkey D. Luffy
Bu da cehennem, kesinlikle katılıyorum. Ama iki yonko çok başka bir şey.O lafı söylemesi için tek başına şu panel bile yeterliydi.
Çıkıntıyı çene ve dil olarak düşünürsen oluyor, sadece nasıl hayal ettiğinle alakalı. Fakat orada pek çok kişi gibi ben de ileriye uzanan bir çene hayal etmiştim. Keşke öyle olsaydı.1003.bölümdeki Kaido'nun hibrit formunun silüeti ile 1008.bölümdeki Hibrit Kaido uyuşmuyor. Oda aklındaki planı değiştirmiş olmalı.
1003.bölüm.
1008.bölüm
Yüz mesela hiç uyuşmuyor.
Sözde Oda herşeyi baştan planlıyor.1003.bölümdeki Kaido'nun hibrit formunun silüeti ile 1008.bölümdeki Hibrit Kaido uyuşmuyor. Oda aklındaki planı değiştirmiş olmalı.
1003.bölüm.
1008.bölüm
Belirttiğin gibi evet o silüette baya heybetli devasa görünüyordu.Boynuzları vb hiç benzer değil.1003.bölümdeki Kaido'nun hibrit formunun silüeti ile 1008.bölümdeki Hibrit Kaido uyuşmuyor. Oda aklındaki planı değiştirmiş olmalı.
1003.bölüm.
1008.bölüm
Aynen seviyeleri farklı zaten. Ben orada dediği laf yanlış değil anlamında dedim.Bu da cehennem, kesinlikle katılıyorum. Ama iki yonko çok başka bir şey.