Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008: Atama Dağı Haydutları'nın Lideri Ashura Doji

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olay yine law abinize kaldi hadi iyisiniz :)

Tamam anladim oda japon'um diyosun illa saçma uzatmalari oynuyon yine ama tat birakmadin.

Perde arasi falan ver biraz hizli ilerlet. yeterki bitsin bu arc.
 
Bölümle ilgili bir değerlendirme yapacağım:

Şahsen ne Luffy'nin ne de Orochi'nin bu kibirli sözleri boş yere söyleyeceklerine inanmıyorum.Orochi zeki bir karakter karşısındakinin Kaido olduğunu biliyor.Keza Luffy de karşısındakinin 2 yonko olduğunu biliyor.

Yani bu 2 karakterin varlığı Kaido ve Linlin için en büyük handikap olacakları kesin.

Benim anlamadığım birşey var?Cevaplarsanız sevinirim: Bu Luffy nasıl ayağa kalktı? Yani 10 dakikalık süre zarfında Kaido ve Linlin hiç atak yapmadı,Luffy'nin gelmesini mi beklediler(ki neden böyle birşey yapsınlar) yada Luffy artık 10 dakika değilde daha az bir sürede mi kendini yeniliyor? Bunu pek çözümseyemedim doğrusu.

İkinci olarak Luffy hem lastik olmasından dolayı yıldırım saldırılarından hem de iradesinden dolayı ateş saldırılarından pek etkilenmiyor.Şimdi Luffy'nin bu iki becerisi iki yonkoya da karşı çok büyük bir avantaj ancak haki temelli saldıları Luffy nasıl plase edecek merak ediyorum.Gear 5 gelmemesi gerektiğini bende düşünüyorum ama olay hakili saldırılara dönerse Luffy'nin haki seviyesini yükseltmesi gerekecektir.Yoksa plase edemez.En mantıklı yol Gear 5 gibi.Law'ın shambles'ı iki yonkoyu birlikte idare edemez.Çok çok bir iki saldırıyı idare eder,kalıcı bir çözüm lazım bizimkilere.Belki Luffy meyve uyanışı da yapabilir.Bekleyip göreceğiz.

Oda bildiğin Ashura ölsün diye Kanjuro'yu hayata diriltmiş.Bence buna gerek yoktu.Tutup Kaido ile olan dövüşte ölseydi benim için daha tatminkar olurdu.

Momonosuke'nin Luffy'i sezinlemesi yüksek bir ihtimal Zunisha'nın sesini duyması gibi bir olaydır.Yani bu çocukta bildiğiniz plot-armor olma potansiyeli var.

2 yonkonun ayrılması fikri güzel olabilir ama kim kim olarak ayrılacaklar.Zoro ve Luffy'yi Kaido'ya yazsak, diğer tarafta Law-Kid-Killer üçlüsü Linlin'e kalır.Ancak Linlin tarafı oldukça zayıf kalır gibime geliyor.

Serideki en kötü hibrit forma sahip karakterin Kaido olduğu konusunda hemfikiriz bence.
 
En başında dedim; "ne dese yakışır kaptanıma!" diye.

Dememiş ama dese de benim için sıkıntı yoktu. Niye diyemesin ki? Sanki diyemezmiş gibi. Peh.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık