Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008: Atama Dağı Haydutları'nın Lideri Ashura Doji

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    229
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çeviri önemli değildi önemli olan kimin söylediği idi. O yüzden diyorum direk doğru olup olmadığından çok bu durumda ne olacağı tartışıldı. Benim için de dediğim gibi ne söylediği önemli değil. Çünkü o lafın tam tersini söylemiş olsa idi de yorumlar ona göre değişecekti. Bizde ki durum öyle kafaya böyle tarak durumu.
Her halükarda ben Luffymi savunurum diyorsun yani xD
 
Galiba adam tüm tayfa üyelerini, samurayları ve diğer samurayımsıları sayacak bölüm ismi olarak.

Tehlikenin farkında mısınız?


Bu 15 20 bölüm daha nihai dövüşe odaklanamayacağımız anlamına geliyor. O zamana kadar başkalarına odaklanılırken arada dilenciye para verir gibi 3 kuruş bir şeyler atacaklar.


Bu arada spoiler yorumlarında Luffy kibirli davranıyor falan denmişti. Ben açıkçası bölüm çıkmadan önce hepsini okumayı sevmediğim için tam olarak bakmadım. Bölümde de reisin laf soktuğu sekansı bekledim. Ama öyle bir sekans göremedim. Adam sadece o cehennemde birkaç kere bulundum demiş. Ki yanlış da yok daha önce Big momla karşılaştı 3 amirale kafa attı. Karşılaştığı zorluklar kendi seviyesine kıyasla analiz edildiğinde epey beter şeyler yaşadı. 2 yonkou şimdiye kadar asla yaşamadığı bir zorluk evet ama bunda tek başına da değil o kısım da mevzuyu kolaylaştırmakta. Tabi Kid'de zamanında yonkoulara kafa attı ama sonuçta Luffy çöpsün demiyor yani kendi durumuyla ilgili yorum yapıyor.


Kanjuro'nun çizimi olması açıkçası hoşuma gitmedi. Oden geldi deyince daha ilginç bir şeyler beklemiştim. Ama neyse hiç olmazsa "mermi Oden'in kafasındaki hayati noktayı mucizevi şekilde ıskaladı" gibi bir açıklamadansa bu hali daha iyi.


Kanjuro'ya gelince, ben açıkçası ne Kanjuro'ya ne Orochi'ye karşı nefret doluyum. Tek bir insanın yaptığı suçu koca klana kesmeselerdi böyle olmayacaktı. Orochi karizma ve karakter açısından zayıf kalan birisi. Ama Konjuro öyle değil. Meyve yeteneğini de beğeniyorum. Bakalım bu işin sonu ne olacak?


Momo hakkında Kaido meyvesinden Luffy'i sezdi falan denmiş ama bu haftaki basit Konjuro açıklamasından sonra bence çok abartı düşüncelerden kaçınalım. Hakidir o haki.



Neyse boş ve sıkıcı bir bölümdü.
 
Poz kesme bölümü. Olan Ashura'ya oldu.Bölüm orta ama aferin Lutfy'e. Demesin öyle şeyler iyi böyle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık