Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smoker san her yıl sonunda o yıl olanların özetlerini yazıyordu hala yazıyor mu? ve bu yıl ne zaman yazacak haberi olan var mı? Benim için öenmli bir kaynakta bir kaynak Smoker sanın o yazıları. Sanırım site güncellendiginde öncekiler silinmiş yada ben bulamadım.
 
Op'de bu artık daha fazla göze sokulmaya başlandı. Ya şimdi Naruto bu konuda daha iyi oldu, hep çevresinde bir Jiraiya ya da başkaları hiç olmadıysa Kyuubi chakra verdi.

Moriah bakıyorum, tüm tayfa Oz'a girdi. Gölge aldı, tam yerinde geçici up oldu. Lucci dişine göreydi, çok temizdi. Enel desen antisi ve mantıklıydı. Croco bir kazaydı, Ace aradan çıkarsa daha güzel olurdu. En çok sevilen İd ve Mf farklı olmasından ziyade hep dışarıdan desteklendi. Mf bitti, bu yardım olayı bitti.

Şimdi en tehlikeli yerde geziyoruz ama Nami banyo yapacağım diye söyleniyor. Ya ana karakter ve ekibi biraz daha güçlü olacaktı ya da dışarıdan güzel bir şekilde desteklenecekti. Ceaser'a esir düş, ona buna esir düş olmuyor. Lufy ve Dofy gazozuna düello atmıyor ki, diğerleri karışmıyor ama sözde.

Birde işin k. haki kısmı var ki ben oraya daha çok takıldım zaten. Kimse kullanması gereken yerde kullanmıyor ya da yetersiz diyeceğim artık. Sırf bizi şaşırtmak için mangasındaki karakterleri eziyor. Kienmon'un gövdesiyle baş edemeyen Brook komutanın yanından geçip odaya giriyor. Tek bir örnek değil, chunin seviyesi adamların kage seviyesi kişilerin yanında istediğini yapmaları.

Dof'un iki hareketine kitlenen Sanji yarın yonkou komutanı alırsa şaşırmam.

Yani sırf Jinbei Luffy'ye kan versin diye Hordy bu çocuğun b. hakisi delmesin.

Bu konulara çözüm üretme de değil artık biraz daha işin ciddiyeti olsun. Yoksa Luffy Craker'i gömer, Craker onun dengi değil ama sonrasında yok yemek yemeyeceğim hop esir düş falan sarmıyor.
Şu yazıyı görünce niye aklıma geldi

Zaman atlamasından beri seri öyle bir gidiyor ki ya editör falan değişti ya da diyor ki adam "Ya panpa zaten 2. bile katlayan satışlarımız var bundan sonra öyle çok kasmaya gerek yok. İleriye yönelik tutacağı kesin şeylere gerek yok. Bundan sonra bölümlük şeyler ver zaten zırt pırt ara veriyoruz yani"
Nerede o sabondy'de novaları sokalım diyen editör :/
 
İlk 10 dışında olacağını düşünmen ayrı bir şaka :) Seven sevmeyen hemen herkes bugün Mihawk'ı 5. güçlü korsan olarak görüyor. Gerisi teferruat.
Yoo. Mihawka bi garezim yok ama öyle 5. falan değil. Zaten bi tek korsanlar da yok bu seride.
Öyle olsaydı bile şimdiki nesilden onu geçecek tek kişi Zoro değil. Yanlış yerlerden ilerlemekten sıkılmıyor gibisin. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık