Şu anlık gözüken bazı yonkouların birden fazla sağ kolunun olduğu. Tek bir sağ koldan bahsetseydik (Marco gibi) Zoro yener diyemezdim. Ancak bazı sağ kolları yenebilir Zoro. Yani her şey biri yenemedi diğeri de yenemez değil. Birinin yenemediği kişi öteki için daha kolay rakip olabilir."Şu an Zoro yonkou sağ kollarından bazılarını yenebilecek kadar güçlüdür."
Zoro'ya 1 arc sonra amiral olacak demenin sebebi şimdi anlaşıldı. Sağ kolların alayı Zoro'yu kaldırır atar. Gelişme özürlüsü değil, sadece seviyesi belli. Zoro önce senin sağ kollardan zayıf gördüğün Dof'un seviyesine gelsin bir hele.
Kim mesela? Ben isimlere takılmıyorum gerçi. Benim gördüğüm bu sağ kollar ile Zoro arasında net bir biçimde seviye farkı var. Çok net hem de.Şu anlık gözüken bazı yonkouların birden fazla sağ kolunun olduğu. Tek bir sağ koldan bahsetseydik (Marco gibi) Zoro yener diyemezdim. Ancak bazı sağ kolları yenebilir Zoro. Yani her şey biri yenemedi diğeri de yenemez değil. Birinin yenemediği kişi öteki için daha kolay rakip olabilir.
Sen de vur dedik öldürdün. İtiraz olmasın diye Oda tescilli Kaido desem? Biliyorum Kaido zayıf birisi ama biraz olsun kafa tutamaz mı Akainu'ya? :SBiz amiralleri abartmıyoruz siz küçük görüyorsunuz.Akainuya ver yonkou tayfasını kim kafa tutabilir Akainuya diğer yonkoular dahil.Veya kizaruya,aokijiye.
@Densetsu no Samurai Mihawkta meyve çıkarsa eğlencenin dibine vuracağım
Akaiunu'nun çok güçlü olduğu bir gerçek. Hatta şuan ki gücü ile korsan olsaydı Yonkou kaptanları kadar güçlü olurdu.Akainuya tayfa versen de olmaz 1 sene tutunamaz yonko olacaksa silerler piyasadan.Boşuna kasmayın neyin ne olduğunu biliyoruz.Marco nasıl yenildiyse aynı şekilde yenilir.Bu adam marcodan çok mu güçlü.Değil.Marco'yu geçemiyordu mfde adam magmaya kafa atıyordu.Öyle yada böyle karşılıyordu meyve demeyin şimdi.Akainu da garp gibi haki kullansaydı.Bunlar mazeret değil.
Yani demem odur ki bir Yonko olmak kolay değil.Tamamen kaptanına bakıyor.O tayfayı çeken ve toplayan kaptan zaten.Luffynin adamı olmak için toplananları hatırlayın.Zirvede bir kaptan olmazsa yönetemezler denizi.Mom,Kaidou hepsi canavardan da öte isimler.Akainu güçlü ama o kadar da değil.
O zaten öyle.Bir kol götürür en azından.Akainu götüremezse zaten kim götürecek Lawın Dofa verdiği zorluktan daha fazla zorluk verebilir kıyaslarsam.Akainu şu an herhangi bir yonkou ile çarpışsın. Yenilse bile yonkou eski gücünün 4'te 1'ine düşer, net.