http://www.mangareader.net/one-piece/580/5O yüzden mi kımıldayamıyor Shanks geldiği zaman. Dezavantajlı,handikaplı hasta Wb ile dövüşmek kolay.Zor olan kaybedecek birşeyi olmayan yonko ile dövüşmek.
Kusura bakma da kıpırdayamıyorsa ve sonrasında arkasından söyleniyorsa çok abes.
O an olmadı o olay.O karar sonrasında alınıyor.İsterse saldırır.Ki zaten akainu böyle durumlarda üstünü takacak biri değil.En azından bir hamle yapar sonra bırakır.Akainu MF de Shanks geldikten sonrada dövüşmeye devam ederdi her türlü Sengoku durdurdu onu sorumluluğu ben alıyorum dedi.Üst rütbede Sengoku olduğu için emirleri uygulamak zorunda kaldılar.
Ben korktu mu dedim....http://www.mangareader.net/one-piece/580/5
http://www.mangareader.net/one-piece/580/6
Evet korkudan titremişler.
He biz abartıyoz.TamamAkainu şu anki haliyle Shanks ve Kaido'yla aynı seviyededir. Abartmayın.
Teke tek hiç kimsenin karışmadığı bir vs olursa anlamasına anlarız da gerçeği şuan Oda benim dediğim gibi temiz dövüş çizmez.Sonuçta ana karakter ölmemeli :/Luffy ile çöz ediliyor forumda. Bu arc Big Mom'a karşı bir savaşsın anlarsınız gücünü.
Bak Mangaka bu hafta sloi olarak vermiş. O burda olecek adam değil. Bu lafın altı dolar görürsün. Sonuçta Zoro' nun Kaptanım dediği adam bu.He biz abartıyoz.Tamam
Teke tek hiç kimsenin karışmadığı bir vs olursa anlamasına anlarız da gerçeği şuan Oda benim dediğim gibi temiz dövüş çizmez.Sonuçta ana karakter ölmemeli :/
Ben Akainu'nun çekindiği veya korkutuğu bir sahne göremedim.Onlar senin hüsn-ü kuruntuların.O an olmadı o olay.O karar sonrasında alınıyor.İsterse saldırır.Ki zaten akainu böyle durumlarda üstünü takacak biri değil.En azından bir hamle yapar sonra bırakır.
Ben korktu mu dedim....
Dövüşemedi diyorum.Korksa kaçar zaten.Yonko tayfasıyla savaşırsın problem yok.Ama dipdiri bir imparatorun bizzat kendisiyle dövüşmek kolay iş değil.Çekinirsin çünkü adam senden güçlü bunu biliyorsun.Akainu da çekindi geri adım atmak zorunda kaldı.Çünkü beyazsakalın aksine elinde kozu yok.Herhangi bir handikap hastalık veya dezavantaj da yok karşı tarafta.
Hadi gel de dövüş. Akainu gibi bir adam bile dövüşmüyorsa bir bildiği vardır değil mi ?
bak zoro üzerinden yürüyorsun beni köşeye sıkıştırıyorsunBak Mangaka bu hafta sloi olarak vermiş. O burda olecek adam değil. Bu lafın altı dolar görürsün. Sonuçta Zoro' nun Kaptanım dediği adam bu.
İyi hoşta, 10 doriki biri bile gelse Luffy'ye önce yemek verip sohbet eder ve sonra karşısında Nami ile gönül eğlendirir ve en son Luffy'nin boğazını keser gider. Hapiste eli kolu bağlı adam ölmeyecek desen ne fayda.Bak Mangaka bu hafta sloi olarak vermiş. O burda olecek adam değil. Bu lafın altı dolar görürsün. Sonuçta Zoro' nun Kaptanım dediği adam bu.
Zoro'nun sonuna kadar güvendiği Kaptanına sen de güven. Mangaka bile güvenin demiş JumpFesta da. Yapma etme...bak zoro üzerinden yürüyorsun beni köşeye sıkıştırıyorsun
Şaka bi yana luffy'de kızıl köpekte yonkou alamaz şuanda.Luffy biraz,akainu baya bi zorlar ama temiz teke tek dövüşte ikiside alamaz.Realist olun la biraz