Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Fedakarlık

@Smoker

Zeff konusunda haklısın.Şunların hepsi yapılabilir belki ama onun yaptığını her babayiğit yapamaz gerçekten zor bir olay.


Yalnız benthamdan bahsettiğimde benim aklıma sadece ilk fedakarlığı geldi,impel down olayı sonradan aklıma geldi.Ninaya yakalandığı zamanı değerlendirirsek oda yeni tanıştığı insanları tanımıyordu,hele luffy dışında tayfanın geri kalanı hakkında hiçbir fikri yoktu.O açıdan zefften bir farkı olmadığını düşünüyorum.
Alabasta'ya varmadan önce gemiye çıkmıştı. En azından orda dostuğun temelleri atıldı sayılır. Öyle olmasa, gemilerini alıp kaçardı.
 
Fedakarlıklar karşılaştırılamaz bence. Hepsinde ağlamaklı olduğumu hatırlıyorum impel down olayı hariç sanırım. Ama beni en çok etkileyen Zoro'nun olayı olmuştu sanırım belki de o zamanlar ultra-hard-maximum zoro fanı olmamı da sayabilirsiniz bu duruma bilmiyorum ama ağladığımı hatırlıyorum o sahnede o yüzden oyum zoro'ya gitti.
 
Ankette diğerlerinden farklı bir durumu olan sadece Zeff var. Diğerlerinin hepsi, fedakarlık yaptıkları kişileri tanıyordu, en azından buna değeceklerini düşünüyorlardı. Ancak Zeff, sadece bir çocuğun hayali için korsanlığından, gücünden, restorantından ve kendi hayalinden vazgeçti. Üstelik bunu yapması için bir sebebi de yoktu. Zeff'e en yakın seçenek olan Bentham bile, daha önce tayfa ile karşılaşmış ve adamlar hakkında ufak da olsa bir bilgisi vardı. Diğer şıklarda olan kişilerin arkadaşları için fedakarlık yapmaları kadar normal bir şey yok. Luffy söylendiği gibi Mr. Fedakar. Ace kardeşi için öldü. Burada kardeşi için canını vermeyecek adam var mıdır? Zoro ayakta kalan tek kişiydi. Franky bile olsa, Luffy için kendini öne atardı. Beyazsakal'ı açıklamaya gerek yok. G-5 askerlerinin olayı sapıklıktan geliyor, ancak onlar da kendi üstleri ve sevdikleri kişi için kendilerini ortaya koydular. Bentham'ı üstte söyledim. Shanks ise, kolunu değil canını bile verirdi Luffy için. Çünkü şapkayı vereceği kişi oydu.

Zeff bunların içinde en naifidir. Kendinizi bu adamların yerlerine koyduğunuz zaman. Sadece Zeff'in durumunda tereddüte düşersiniz.
Yazdıklarına katılmakla beraber Luffy de Zeff in durumunda kendinden önce yanındakini düşünür bence.
 
Başta bende Zeff ile Bon Clay arasında kalmıştım ancak Zeff bacağını verdi. Bon Clay ise denizciler geldiğinde direk ölebilirdi ölmedi ama ilk etapta impel downa gitti impel down dediğimiz yer korsanları acı çekerek zaman içerisinde öldüğü bir yer bunu hesaba katmak lazım. ikinci etapta yine Magellan tarafından öldürülebilirdi neyseki senaryo icabı ölmedi ancak ölümü göze almıştı önemli nokta burası, daha sonra resmen o kadar kişi için fedakarlıkta bulundu yani tek kişi içinde fedakarlıkta bulunmadı tanıdığı tanımadığı herkesi kurtarmak için kendini feda etti bu yüzden en büyük fedakarlığı Bon Clay yaptı bence.
 

Reversi

Ace ile zeff arasında kaldım ama oyum ace gitti.Bir anlık tereddüt etmeden gözünü bile kırpmadan canı verdi.Hele en son sözleri bile beni ilk defa bir anime de ağlama derecesine getirdi.Bir abi kardeşi için yapabileceği en büyük fedakarlığı yaptı.Ace'in fedakarlığını şu ağna kadar ne op evreninde ne de başka bir anime de görmedim.Fedakarlığın diğer adı=ace
 
Fedakarlıkları karşılaştırmak, büyük küçük diye sınıflandırmak hata. Hele de One Piece içinde. Şu listedekilerin her biri bir diğerinin yerinde olsa tamamen aynı şeyleri yapacak adamlar.
Şimdiye kadar kim daha fazla fedakarlık yaptı derseniz o listede Luffy ve Zoro'yu yarıştırırım sadece. Bu ikisi önlerine çıkan her fırsatta fedakarlık gösterdiler, bir değil iki değil beş değil, her fırsatta.
Oylama büyüklük küçüklük üzerine olduğundan oy kullanmıyorum. Zira hepsi de aynı derecede fedakardır.
 

Roronoa Zoro

çok zor soru valla. Ama zoronunki ayrı bir etkileyicidir. En büyük fedakarlığı da mihawka beni eğit demesidir. Yaşam sebebini yoksaydı adam kaptanı ve tayfası için.
Allah için Zoro bulunan şıklara cevap yazma. Zaten biliyoruz cevabı.
 
Ace kendi mallığının bedelini ödedi... Diğerlerinin yaptığı da tabiki küçümsenemeyecek kadar değerli fakat Mr. 2'nun yaptığı, fedakarlığın kralıdır. Etkilediği insan sayısını da göz önünde bulundurarak...
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık