Anlık acı dediğin ordaki adamların yarısından fazlası ölümü seçiyor yahu. :/Saçmalıyor diyebilirsiniz ama Bon Clay diyorum. Hepsi ya ölmeyi ya da ani bir acıyı seçmiş. Ama Bon-chan gitti İmpel Down'a teslim oldu.
Anlık acı dediğin ordaki adamların yarısından fazlası ölümü seçiyor yahu. :/Saçmalıyor diyebilirsiniz ama Bon Clay diyorum. Hepsi ya ölmeyi ya da ani bir acıyı seçmiş. Ama Bon-chan gitti İmpel Down'a teslim oldu.
Zoro'nun yaptığını tayfadan herkes yapardı zaten, ama epic bi duruma soktu olayı yere düşmemesi falan vesaire vesaire.Zoro'nunki sahne olarak içlerinde en etkileyicisiydi ama Bon-chan ile Zeff'in yaptığı bana göre daha büyük bir fedakarlık. Çünkü onların yerinde olmaktansa Zoro gibi ölmeyi tercih ederdim. Ölümden daha kötü şeyler var bu hayatta.
Aynen, dediğin gibi sahne epikti. Ayakta kalabilen Zoro haricinde bir tek Sanji vardı, o da başını sundu zaten. Söylediğin sahne ise pek etkilememişti beni. :/Zoro'nun yaptığını tayfadan herkes yapardı zaten, ama epic bi duruma soktu olayı yere düşmemesi falan vesaire vesaire.
Ama benim en dikkatimi çeken olay belki tam bi fedakarlık sayılmaz ama Barto'nun Bellamy'i sırf aynı ringde dövüştükleri için korurken söyledikleriydi