Fedakarlık değil o. Aldı dağ haydutlarına verdi o kadar. Kendi yetiştirmiş, her şeyiyle ilgilenmiş olsa neyse.Bence ankette Garp da olmalıydı.Çünkü şanını,şöhretini bir kenara atarak en büyük düşmanının Korsanlar Kralı'nın oğlunu yetiştirdi.
Gidip annesinden dağ haydutu mu aldı?Garp'a olan güvenlerinden ötürü denizciler onun o adada ne yaptığını bile sorgulamadılar.Her şeyleriyle dağ haydutları ilgilenmiş olabilir ama o yaşa kadar gelmesindeki en büyük pay sahibi annesidir ve sonrasında da Garp'tır.Korsanlar Kralı'nın çocuğu olacağını bilen tek kişi onu alması bir yana sadece bunu ifşa etmemesi bile başlı başına bir fedakarlıktır.Fedakarlık değil o. Aldı dağ haydutlarına verdi o kadar. Kendi yetiştirmiş, her şeyiyle ilgilenmiş olsa neyse.
Zeff'de işsizmiş.Bu mu fedakarlık allasen. Alıp bir adadan diğerine götürmüş. Zeff'in yaptığını nereye koyacaksın o zaman bunlar fedakarlıksa eğer? :S
Ben Zeff'in yaptığına laf etmedim ki sadece Garp da olsaydı iyi olur dedim.Bu arada oyumu da Zeff'e attım.Bu mu fedakarlık allasen. Alıp bir adadan diğerine götürmüş. Zeff'in yaptığını nereye koyacaksın o zaman bunlar fedakarlıksa eğer? :S
Bu gece taktın bana. :SZeff'de işsizmiş.
Gelin sizde çıkın işten bak. Dünya varmış anasını satayım bıdı bıdı öten velilere elveda..Sen işsizsin diye herkesi işsiz yapmaya çalışıyorsun di mi gözümden kaçmadı, dikkatimi çektin.