AHAH ne bulduk Garpa çamur at, sonra burada Ace'yi kötüleAce hariç hepsi ayrı ayrı ve kıyaslanamayacak fedakarlıklar. Ace adam olaydı kardeşini ve tayfayı düşünür giderdi. Gitmedi noldu az kaldı Luffy de gidiyordu.
İkisini de sevmeyen nadir kişilerdendir Meeteor.AHAH ne bulduk Garpa çamur at, sonra burada Ace'yi kötüle
Kaan, işin gücün yok konu mu araştırıyorsun.AHAH ne bulduk Garpa çamur at, sonra burada Ace'yi kötüle
Birinin sevmeyince diğerini sevmek mantığını anlamadım. Ace'i kurtarmadı diye mi kızıyor çoğunluk Garp'a? Oysa Garp'ın yaptığı en doğru iş diye bakıyorum olaya.İkisini de sevmeyen nadir kişilerdendir Meeteor.
Yok işten yeni çıktım. İşsizim ben.Kaan, işin gücün yok konu mu araştırıyorsun.
Garp Ace'in yanında melek. :S
Birinin sevmeyince diğerini sevmek mantığını anlamadım. Ace'i kurtarmadı diye mi kızıyor çoğunluk Garp'a? Oysa Garp'ın yaptığı en doğru iş diye bakıyorum olaya.
Çoğunluk değil, ezici çoğunluk o yüzden kızıyor Garp'a.Birinin sevmeyince diğerini sevmek mantığını anlamadım. Ace'i kurtarmadı diye mi kızıyor çoğunluk Garp'a? Oysa Garp'ın yaptığı en doğru iş diye bakıyorum olaya.
Senin yazından sonra benim fikrim değişti yaÇoğunluk değil, ezici çoğunluk o yüzden kızıyor Garp'a.
Bir baltaya sap olmuşuz demek.Senin yazından sonra benim fikrim değişti ya
Yaptığından pişman falan olmadı hacı, nereden çıkarıyorsun.Bir de yaptığından pişman olmasa bir nebze affedebilirdim.
Geçmiş olsun. İşsiz kardeşim benim.Yok işten yeni çıktım. İşsizim ben.
Bu mu baltaya sap olmak? Fedakarlık olarak duruyor bir de burada? Neyse bişi demicem. :/Bir baltaya sap olmuşuz demek.