Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Büyük Fedakarlık

şimdi izlerken hatırladım... bellemere de iyi bir fedakarlık örneğidir... kızlarının sadece bir süre daha yaşayabilmesi için ölümü seçti...

Bon Clay!~ Luffy'nin fedakarliklari beni en cok etkileyenler olsa da, en büyük fedakarlik dendiginde bir kere degil iki kere düsünmeden kendini feda eden Bon Clay'dir aklima gelen.

Ankette diğerlerinden farklı bir durumu olan sadece Zeff var. Diğerlerinin hepsi, fedakarlık yaptıkları kişileri tanıyordu, en azından buna değeceklerini düşünüyorlardı. Ancak Zeff, sadece bir çocuğun hayali için korsanlığından, gücünden, restorantından ve kendi hayalinden vazgeçti. Üstelik bunu yapması için bir sebebi de yoktu. Zeff'e en yakın seçenek olan Bentham bile, daha önce tayfa ile karşılaşmış ve adamlar hakkında ufak da olsa bir bilgisi vardı. Diğer şıklarda olan kişilerin arkadaşları için fedakarlık yapmaları kadar normal bir şey yok. Luffy söylendiği gibi Mr. Fedakar. Ace kardeşi için öldü. Burada kardeşi için canını vermeyecek adam var mıdır? Zoro ayakta kalan tek kişiydi. Franky bile olsa, Luffy için kendini öne atardı. Beyazsakal'ı açıklamaya gerek yok. G-5 askerlerinin olayı sapıklıktan geliyor, ancak onlar da kendi üstleri ve sevdikleri kişi için kendilerini ortaya koydular. Bentham'ı üstte söyledim. Shanks ise, kolunu değil canını bile verirdi Luffy için. Çünkü şapkayı vereceği kişi oydu.

Zeff bunların içinde en naifidir. Kendinizi bu adamların yerlerine koyduğunuz zaman. Sadece Zeff'in durumunda tereddüte düşersiniz.
şu yorumu okuyana kadar shanks diye düşünüyordum iyiki oyumu kullanmamışım:D

smoker a katılıyorum oyum zeff e ama ilk mesajda zeff kendi bacağını yedi yazmışsınız.bacağı sıkışıkken zincirle kopartmamışmıydı?bütün yemeği sanji ye verip kendi aç kaldı diye biliyordum.hatta bir deri bir kemik kalıyordu animede.bacağını yiyen birisi daha iyi durumda gözükürdü.

smoker a katılıyorum oyum zeff e ama ilk mesajda zeff kendi bacağını yedi yazmışsınız.bacağı sıkışıkken zincirle kopartmamışmıydı?bütün yemeği sanji ye verip kendi aç kaldı diye biliyordum.hatta bir deri bir kemik kalıyordu animede.bacağını yiyen birisi daha iyi durumda gözükürdü.
Animede değiştirilmiş olay çocukların etkileneceğini düşündükleri içindir herhalde.Mangada bacağını yiyor.
http://www.mangareader.net/103-2123-19/one-piece/chapter-57.html

osqun_TR

Zeff'e verdim oyumu çünkü o da ayaklarıyla dövüşen bununla nam salmış biri ve en önemli silahını Sanji için harcıyor gerçi niye kolunu falan yemediyse arkadaş o da

zeff'in shanks'tan bir farki yok shanks da luffy'i cok tanimiyordu sadece roger'la ayni sozleri soyledigi icin ve onda roger'i gordugu icin sapkayi vermek istedi ve onu sapkayi vermek icin kurtardi dersek zeff de kendisinden isin gectigini ve all blue hayalini yasatacak insanin sanji oldugunu bildigi icin ayagini feda etti. Biri ayagiyla dovusuyor biri koluyla aralarindaki fark zeff'in gucu sinirliydi ve artik korsanlikta zirvesine gelmisti. shanks ise korsanliga yeni baslamisti. Bence shanks bu yuzden bir adim onde fedakarlikta. Shanks istese kurtarmazdi luffy'yi bencillik yapar kendi gidip bulabilirdi one piece'i ki bence o guce sahip. zeff'in bulmasi ise all blue'yu hayaldi. yani durum su shanks hem kendi iradesini karsisina aldi hem de gencligini ve daha fazla gucu feda etti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık