Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    386
Queen yerden yere vururken burnundan kan gelen Sanji mi?

King’de haki yok diyorsun ama Sanji’de var mıydı peki? Sanji en son ne zaman koka kullandı ben hatırlamıyorum :)

Katakuri’nin Luffy’nin elini kızartması Luffy’nin B.Hakisinin zayıf olduğunu gösterir. Zoro’nun B.Hakisi Luffy’den fazla :)

Nasıl King her konuda geride. Gözlem Hakisi dışında bütün statları önde yahu. Katakuri’ye kral hakisi verilmesi sebebi Dof’tan sonra dövüştüğündendir. Dof’ta olup sonrasında niye Luffy kral hakisiz biriyle dövüştü yeaaa demesinler diye. Yoksa Katakuri haketmiyor kral hakiyi. Akainu,Imu vs hepsinde hayvan gibi kral haki olacak Luffy ile dövüşeceğinden. :)
Kurşunlarla vurulduğu zaman bile yaralanmayan ve boynunda kılıç kırılan Sanji'den bahsediyorum. Queen'in, Sanji'yi tutup kafasıyla duvarları parçaladığı sahnede Sanji'nin dış iskeletinde yine bir hasar yoktur. Çarpma o kadar şiddetli ki Sanji'nin boynu artık içine girecek hale gelmiş ve aldığı tüm hasar o kadar. Komiksin vallaha.

Sanji'de Haki yok demişsin bu daha da komik geldi bak şimdi. Herif şeytan meyvesi kullanıcısı olmadığı halde bacağını yakıyor. O bacak o aleve nasıl dayanıyor sanıyorsun? Altında silahlanma kullanıyor. Bunu Queen'e saldırdığı son sahnede kendi ağzından da duyduk.

Katakuri'nin Busoshoku Haki'si Luffy'den daha güçlüydü. Artık Luffy, Ryou sonrası Zoro'nun bile ulaşamayacağı bir Haki kullanımı seviyesine ulaştı. Ayrıca yanlış bildiğin bir konu var. Luffy'nin Haki miktarı tayfadakilerin toplam Haki miktarından bile yüksektir. Zoro'nun Busoshoku Haki'si daha yüksek değil sadece Zoro kılıç kullanıcısı olduğu için silahlanma Haki'si kullanımında daha yetkin. Yoksa konu Haki miktarıysa bütün tayfa bir araya gelse Luffy'nin Haki miktarına ulaşamaz.

King'in nesi önde bana bir açıklar mısın? Silahlanma desen sıfır, gözlem desen eksilerde, Kral Haki zaten yok. Soydan gelen yeteneği dışında bir de Antik Zoan Pteranodon meyvesiyle Katakuri'den iyi olduğu iki özelliği var. Zoro'yla yarım saat mücadele etti soluğu kesildi, Haki'si bitti. Antik Zoan meyvesi seyesinde hız, fiziksel güç, savunma, direnç sağlıyor buna rağmen Katakuri'ye rakip bile olamaz. Aynı kefeye konulması bile Katakuri'ye hakaret sayarım.

Doflamingo Kral Haki'si kullanıcısı olduğu halde seviyesi YC3-YC2 bandındaydı. Bir arc sonra karşılaştığı Cracker'le dövüşü 10 saat sürdü. Cracker'in daha Haoshoku Haki'si bile yoktu. Yine de Doflamingo'dan fazla zorladı. Yani senin söylemini boşa çıkardı. Katakuri, serideki en kral adamlardan biridir, aksini iddia eden Zorocudur. Kral Haki'nin en yakıştığı kişilerden biri. Bir sonraki görünüşünde iyi bak Big Mom Korsanlarının yeni kaptanı olacak ve ona göre power up alacaktır.

Kaptan - Charlotte Katakuri
YC1 - Smoothie
YC2 - Cracker
YC3 - Perospero
YC4 - Compote
YC5 - Snack
YC6 - Amande
YC7 - Oven
YC8 - Daifuku
YC9 - Baron Tamago
YC10 - Raisin
YC11 - Efillie
YC12 - Mon't D.Or
YC13 - Galete
YC14 - Basskarte
YC15 - Nusstorte
YC16 - Dosmarch

Amirallerden Haoshoku Haki beklemiyorum. Luffy çoktan aştı bu seviyeleri. Dünya hükümeti tarafında bu güce sahip olan tek İmu çıkabilir.
 
Yamato arc başında law kid ve zorodan güçlüymüş ama arc sonu kesinlikle değil. 3 ü de absürt buff aldı. 2 yamato, bm yi yenemezdi. Ya da güçlenmeden sonra bu kadar ezici olarak kingi yenemezdi
Law ve Kid'in meyve yetenekleri Big Mom'u etkileyecek cinsten meyvelerdi. Bir de dövüş alanı Big Mom'un aleyhine işliyordu. Eğer ikisiyle boş bir adada mücadele edecek olsa Big Mom çok rahat alırdı. Yamato'yu fazla hafife alıyormuşsun gibime geldi.
 
Mom'ı asıl bitiren magma oldu. Yanlışım yoksa oluşan çatlaklardan meydana gelen patlamada cabası. Magmayı sağlayansa Law'ın saldırısı. Puncture Wille devasa yarık oluşturmasıyla deliyor ve çatlaklarda oluşuyor. Kaido'da da Luffy'nin dibe boylatmasıyla patlamaya kurban gitti.
 
Mom'ı asıl bitiren magma oldu. Yanlışım yoksa oluşan çatlaklardan meydana gelen patlamada cabası. Magmayı sağlayansa Law'ın saldırısı. Puncture Wille devasa yarık oluşturmasıyla deliyor ve çatlaklarda oluşuyor. Kaido'da da Luffy'nin dibe boylatmasıyla patlamaya kurban gitti.
Bomba patlamadan öncesi ve sonrası fark çok daha aşağıdakini demiyorum yukarıda ilk patlayanı. Sahneden yamatoya da övgü çıkar gücüyle kalkan yapmış kendine.


Burada Lawa çıkacak övgü sesini kesmesi bence. Bigmomın gücüyle bir şeylere emir verip kurtulmasını bu engelliyor.
 
Son düzenleme:
Yamatoyu küçümseyen seriyi bıraksın. Kaido'yu o kadar süre yukarıda tutabilecek kaç kişi var adada...
 
Bomba patlamadan öncesi ve sonrası fark çok daha aşağıdakini demiyorum yukarıda ilk patlayanı. Buradan yamatoya da övgü çıkar gücüyle kalkan yapmış kendine.


Burada Lawa çıkacak övgü sesini kesmesi bence. Bigmomın gücüyle bir şeylere emir verip kurtulmasını bu engelliyor.
Orada magma olmasaydı bombalar yeter miydi sence Mom'ı durmaya?

Bahsettiğim patlama bu değil. Bide Kaido ile beraber patlıyorlar. Öyle kalmış aklımda. :dd
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık