Meyve uyanışı yapmış bir biçimde tayfaya gelecektir. Bizim tayfa üyelerinin hiçbiri meyvesine şahit olmadı. Muhtemelen meyve formunda sağlam bir giriş yapacak ve bizim tayfa bu da kim dermiş gibi bakacak o zaman "Benim adım Yamato, Hasır Şapka Korsanları'nın onuncu üyesiyim" diyerek giriş yapacak umarım. Tayfa o an bir coşacak. Bölümün adı da Hasır Şapka Korsanları 10. Üye Yamato olacaktır diye umut ediyorum. "Karasakal Korsanları 10. Titanic Kaptanı Kuzan" isimli bölüm sonrası bizim tayfanın yeni üyesinin de böyle bir bölüm ismiyle yapılacağını düşünmeye başladım. Marco'da muhtemelen Kızıl Saç Korsanları 10. Üyesi olur.Yamato'nun güç seviyesini Oda bile bilmiyordur. Yeri gelir King & Katakuri kadar çizer, yeri gelir Lucci & Sabo kadar çizer. Senaryoya göre seviyesi değişir, en kötü Sağkol eder işte. Tayfaya katılsa Amiral ederdi ileride. Şimdi ne olur bilinmez.
Yamato'dan meyvesini çıkar elindeki Haki yeteneğiyle bile YC1 eder. Okuchi No Makami meyvesiyle de bir amiral liginden aşağı değildir.