Law'a yaptığı kadar arkaplan yaptı da sevmedik sanki :dAçıklama yapmış ya kimse sevmedi ipleyeni yok bu kadarını beklemiyordum falan diye. Tinercinin fişini fanlar kesmiş
Law'a yaptığı kadar arkaplan yaptı da sevmedik sanki :dAçıklama yapmış ya kimse sevmedi ipleyeni yok bu kadarını beklemiyordum falan diye. Tinercinin fişini fanlar kesmiş
Bence sebep bu değil. Bir arkadaşım da aynını demişti. O kadar yazdı çizdi, nasıl popüler olmasını beklemiyordu falan diye. İlk hak vermiştim. Ama mesela Brook daha çok yer aldı. O kadar popüler değil. Ya da Cora-san göründüğü 10 bölüm var ya da yok ama anketlerde hep ilk 20'de. Popüler oldu. Karakterin karşı tarafa nasıl geçtiğiyle alakalı bence.Law'a yaptığı kadar arkaplan yaptı da sevmedik sanki :d
Artık diğer sevdiğim bir karakter olan Sabo'dan yürümeyi düşünüyorum zaten. Orada hayal kırıklığı olmaz diye umuyorum.Yalnız kadının ferdi erkeği yendi derler ya pek şansınız yok gibi. jsjh :dd.d
Takılıyorum sadece, bakma bana. O bence de kesin. Garp'ı Coby için yaktı ya ben net Sabo içinde Dragon'u yakacağını düşünüyorum. İleride devrimci lideri Sabo olur.Artık diğer sevdiğim bir karakter olan Sabo'dan yürümeyi düşünüyorum zaten. Orada hayal kırıklığı olmaz diye umuyorum.
İşlemek derken kast ettiğim şey çok fazla yer alması değil. Hikayesinin, yansıtılmasının güzel olması. Kid tarzı açısından sevilebilecek bir potansiyele sahipti. Ama arkaplanı yoktu. Hiç iş yapmadı diyemem kör cesareti iyiydi ki zaten bu da Kid fanları diye bir şeyin olmasının sebebi. Ancak yeterli gelmedi.Bence sebep bu değil. Bir arkadaşım da aynını demişti. O kadar yazdı çizdi, nasıl popüler olmasını beklemiyordu falan diye. İlk hak vermiştim. Ama mesela Brook daha çok yer aldı. O kadar popüler değil. Ya da Cora-san göründüğü 10 bölüm var ya da yok ama anketlerde hep ilk 20'de. Popüler oldu. Karakterin karşı tarafa nasıl geçtiğiyle alakalı bence.
İşlese sevilirdi, karakteri işlemedi ki keko. Sonra neden ilgi göstermediler diyor.Açıklama yapmış ya kimse sevmedi ipleyeni yok bu kadarını beklemiyordum falan diye. Tinercinin fişini fanlar kesmiş
Sağ koldan gücü neden Lucci'ye düşüyor?Yamato'nun güç seviyesini Oda bile bilmiyordur. Yeri gelir King & Katakuri kadar çizer, yeri gelir Lucci & Sabo kadar çizer. Senaryoya göre seviyesi değişir, en kötü Sağkol eder işte. Tayfaya katılsa Amiral ederdi ileride. Şimdi ne olur bilinmez.
Güvercin tek başına sağkol alır. Lucci ona emir verse yeter.Sağ koldan gücü neden Lucci'ye düşüyor?