Maalesef var evet. Law fanı kızlar bitirdi bizim kariyeri. Keşke daha yakışıklı bir Kid çizseymiş.Ciddi misin var mı böyle bir şey
Maalesef var evet. Law fanı kızlar bitirdi bizim kariyeri. Keşke daha yakışıklı bir Kid çizseymiş.Ciddi misin var mı böyle bir şey
Zoro gaga darbesi yemedi. Yediği darbe enma kaynaklı. Kaido kingden hızlıdır ama sürekli o hızda hareket etmiyor. Anlık saldırı yaparken o hıza çıkıyor. Zoro kingi göremiyor ama ona ayak uydurabiliyor. Kaide mükemmel hızını yamato karşısında Pek kullanmadı. Geleceği görmeyi kapatıyor. Hatta çoğu kez bilerek darbe alıyor. Boşa uğraşıyorsun. Ek olarak kuma anlık ışınlanıyor. O hızda anlık sürekli değiştiren birisi yok seride. Belki law yapar o da enerjisi yetmez. Kumanın hızını kasetmedim zaten. Avucundan çıkardığı hava iten patiler var. Zoro onlardan sıyrılabiliyor. Konu bu. Demem o ki yamato zoro etmez. Ama sanjiden güçlüdür. Kral haki farkı var.alevi kesebilmesinin sebebi özel tekniği aynı düzeyde aokiji'nin saldırısı gelse kesip kurtulacağını sanmıyorum mevzu sadece alev olması değil alevin kaido'dan çıkmış olması ne kadar büyük olursa olsun tekniği olduğu için kesebilecekti kuma'nın ve pxlerin hızını king ile bir tutmuyorum sen tutuyor musun? gaga saldırısından kaçmadı zaten darbeyi yedi
peki sen king'in kaido'dan hızlı oldugunu düşünüyor musun? ben düşünmüyorum çünkü zoro king'den kaçamazken yamato kaido'dan kaçabiliyordu hatta zoro king'i göremiyordu
1 dakika sürmedi. O senin uydurman. Ne kadar sürdüğü belli değil. Bildiğimiz tek şey luffy gibi sınırlı sürede hareket etmesine rağmen rakibini indirdi. Luffy g4 süresinde dofu indiremedi, krakeri indiremedi kaçtı geldi, katakuriyi indiremedi. Zoro gitti kingi indirdi.1 dakika. Adam yerine koymazlar yav.
@Trafalgar Law Sodex’in kariyerini bitirmiş diye yorumladım.Maalesef var evet. Law fanı kızlar bitirdi bizim kariyeri. Keşke daha yakışıklı bir Kid çizseymiş.
Bencillik ettim. Ben üzüleceğime onlar üzülsün. jshjh :d@Trafalgar Law Sodex’in kariyerini bitirmiş diye yorumladım.
Bir ölür bin diriliriz sıkıntı yok.@Trafalgar Law Sodex’in kariyerini bitirmiş diye yorumladım.
Yalnız kadının fendi erkeği yendi derler ya pek şansınız yok gibi. jsjh :dd.dBir ölür bin diriliriz sıkıntı yok.