Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Yamato'nun Seviyesi

Yamato'nun Seviyesi Sizce Nedir?


  • Kullanılan toplam oy
    386
kaidou'nun alevini kesmesi saldırının alev tabanlı olmasından kaynaklanmıyor mu aynı güçte başka bir skill gelse bunu savuşturabileceği kesin değil, kaidou'nun attığı slashı başka yöne çevirme mevzusu ne? zaten adamın balyozunu durdurmuyor adam balyozunu indirmeden saldırıyor, king görünmeyecek kadar hızlı değil, zoro king'i göremeyecek kadar yavaş algılara sahip birisi zoro dövüş esnasında değil de skill atarken hızlı normal bir saldırıdan kendi hızınıyla kaçınabilmesine dair bir panel hatırlıyor musun ben hatırlamıyorum açıkçası king ile dövüşürken sürekli olarak gard alabiliyor sadece
Zoro, havayu alevi, buzu, suyu kesebiliyor, şok dalgasını durdurabiliyor. Geriye bir ışık kaldı. Onu da kesecek. Zoro kendisine burnunun dibinden sıkılan mermiden katı. Zoro havayı iten kumanın saldırılarından hem de sürekli atmasına rağmen kaçtı. Sen hala ne diyorsun. Ayrıca lazerden de kaçtı. Kingin gaga saldırısının da lazer gibi olduğunu söyledi. Px lazerlerinden de kaçtı.
 
Zoro, havayu alevi, buzu, suyu kesebiliyor, şok dalgasını durdurabiliyor. Geriye bir ışık kaldı. Onu da kesecek. Zoro kendisine burnunun dibinden sıkılan mermiden katı. Zoro havayı iten kumanın saldırılarından hem de sürekli atmasına rağmen kaçtı. Sen hala ne diyorsun. Ayrıca lazerden de kaçtı. Kingin gaga saldırısının da lazer gibi olduğunu söyledi. Px lazerlerinden de kaçtı.
alevi kesebilmesinin sebebi özel tekniği aynı düzeyde aokiji'nin saldırısı gelse kesip kurtulacağını sanmıyorum mevzu sadece alev olması değil alevin kaido'dan çıkmış olması ne kadar büyük olursa olsun tekniği olduğu için kesebilecekti kuma'nın ve pxlerin hızını king ile bir tutmuyorum sen tutuyor musun? gaga saldırısından kaçmadı zaten darbeyi yedi

peki sen king'in kaido'dan hızlı oldugunu düşünüyor musun? ben düşünmüyorum çünkü zoro king'den kaçamazken yamato kaido'dan kaçabiliyordu hatta zoro king'i göremiyordu

 
Karakterlerin konumları aynı diye aynı ligte gördüğümü söylemedim. Nasıl ray sıradan sağ kollarla o kadar uğraşmazsa aka da aramakiyle o kadar uğraşmaz. Yine de daha çok dayanır
Aka ve aokiji o meyvelerle aramakiyi fena ağlatır ama borsalino ve fuji meyve gücüyle o kadar etki edemez gibi. Kişisel güçlerinden bahsetmiyorum, orman yangını kutup soğuğu aramakinin yeşeren yerlerini ağrıtır. Borsa ise fotosentezini arttırır herifin.
 
Son düzenleme:
Aka ve aokiji o meyvelerle aramakiyi fena ağlatır ama barsolino ve fuji o kadar meyve gücüyle o kadar etki edemez gibi. Kişisel güçlerinden bahsetmiyorum, orman yangını kutup soğuğu aramakinin yeşeren yerlerini ağrıtır. Barso ise fotosentezini arttırır herifin.
Ben biraz iradeye de bakıyorum. Fuji geleceğin filo amirali olabilecek biri ama şimdiye kadar ben de akainu kadar güçlü havası vermedi. O kadar değil zaten ama biraz karakteri de etkili. Dressrosa da fazla etkisiz kaldı bu yüzden. Onun tekrar çizilmesini bekliyorum yorumlayamıyorum. Ama meyvesi baya alan hasarı veriyor. O kadar uğraşmayadabilir. Ryo nun meyve biraz can sıkıcı. Kizaruyu epey oyalar. Direkt imha etmen gerekiyor da kizarunun ana olayı saldırı gücü değil daha çok hız menzil vs…
 
Ahahahahaha serinin en sert karakteri açık ara Sanji'dir. Boynunda kılıç kırıldığı halde yerinden bile kımıldamadı. Şu anda S - Shark, Sanji'yi yumrukluyor ama Sanji gram kımıldamadığı gibi kahkaha atıyor. King'de Haki diye bir şey var mıydı? Şahit olan var mı? Bir de Katakuri'yle kıyaslıyorsun, biraz yüzün kızarsın. Luffy ile yumruk tokuşturdukları zaman Luffy'nin elleri balon gibi şişti. Katakuri her anlamda King'i tokatlar. King'in, Katakuri'den üstün olan tek yeteneği şeytan meyvesinin daha iyi olması. Katakuri her anlamda çok daha iyi bir seviyedir. Üstelik King, Zoan kullanıcısı olmasına rağmen, Katakuri'den çok aşağı. King'in Katakuri'den güçlü olması için öncelikle Haoshoku Haki açması gerek, ayrıca meyve uyanışı yapması da lazım.

Zoro'da hayvan gibi Haki yoktur, kendinizi kandırmaktan bir vazgeçin. Enma'ya iki dakika Haki bastı ölüyordu az kalsın. Zoro'nun iyi yönü Haki'si az olduğu halde onu iyi seviye kullanabilmesidir.

Zoro'nun King'i ilk başlarda yenememesinin sebebi Haki'sini o kadar iyi seviye kullanamıyor olmasıydı. Dövüşün son anında Haoshoku Haki'yi üst seviye kullanmayı öğrendiği an kılıcını kesebildi. Zoro gibi beynini kullanmaktan yoksun birinin kendi cevherinden haberi olmaması tam Zoro'luk bir hareket. Zoro'yu, Zoro yapan Enma'dır. Bunun aksini iddia bile edemezsiniz. İçindeki cevheri bile dışarı çıkaran Enma oldu.
Queen yerden yere vururken burnundan kan gelen Sanji mi?

King’de haki yok diyorsun ama Sanji’de var mıydı peki? Sanji en son ne zaman koka kullandı ben hatırlamıyorum :)

Katakuri’nin Luffy’nin elini kızartması Luffy’nin B.Hakisinin zayıf olduğunu gösterir. Zoro’nun B.Hakisi Luffy’den fazla :)

Nasıl King her konuda geride. Gözlem Hakisi dışında bütün statları önde yahu. Katakuri’ye kral hakisi verilmesi sebebi Dof’tan sonra dövüştüğündendir. Dof’ta olup sonrasında niye Luffy kral hakisiz biriyle dövüştü yeaaa demesinler diye. Yoksa Katakuri haketmiyor kral hakiyi. Akainu,Imu vs hepsinde hayvan gibi kral haki olacak Luffy ile dövüşeceğinden. :)
 
Yamato arc başında law kid ve zorodan güçlüymüş ama arc sonu kesinlikle değil. 3 ü de absürt buff aldı. 2 yamato, bm yi yenemezdi. Ya da güçlenmeden sonra bu kadar ezici olarak kingi yenemezdi
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık