Kestiği ejder King'in olduğu yerden çatıya kadar çıkıyor. Kaido'yu havada öldürdü diyorsun, ona tamamsın da buna mı takılıyorsun be Alpa?Kestiği Ejder kadar çekmiş. Onigashima kadar derken?
Kestiği ejder King'in olduğu yerden çatıya kadar çıkıyor. Kaido'yu havada öldürdü diyorsun, ona tamamsın da buna mı takılıyorsun be Alpa?Kestiği Ejder kadar çekmiş. Onigashima kadar derken?
ona da alışmıştır ile olmuyor işte çıkıp alıştığını gösterene kadar alışmamış kabul ediyoruz zaten King'den sonra adam kh kullanarak savaşa girmedi ki alışmış ise gösterir zaten, yamato ne yapmış derken? Kaido ile 1vs1 de bu kadar uzun süre dayanabilen kaç tane sağ kol biliyorsun ben bilmiyorum ne king ne kata ne de zoro bu kadar uzun süre dayanamazdı, kral hakiyi sıkıntısız kullanabiliyor, kaido'nun saldırılarından kaçabiliyor ki benim burada kaido'nun hızını övmeme gerek yok, yamato'nun zoro'dan ileri derecede geri kaldığı bir konu yok, zoro'nun ise var hax yok adam da saldırı geldiğinde yapabileceği en fazla şey kılıcı önüne koyup savunmak ki burada saldırıyı tamamen yok edebilmesi de saldırının gücüne bağlı yamato ise gerek haxları ile gerek de hızıyla kaçınabiliyor, sanki zoro gelip yamato'ya iki skill atacak da yamato izleyecekmiş gibi yazmışsınKral hakiye alışık. Sorun enma. Ona da alışmıştır. Ne zamandır kullanıyor. Zoro ölü haliyle asura açıp kaidonun balyozu geri püskürtüp yara bırakıyor. Yamato ne yapmış?
Kâle almadığımdandır.Gördüğünde de vermiyordu nedense.
Herkese verecek cevabımız vardır yeğen.Cevap veremeyeceğini anlayınca salmış olabilir.
Saygılar dayı.Herkese verecek cevabımız vardır yeğen.
Sen ZKK duydun?Kafasına Kaido'dan thunder bagua yiyip 10-15 dk daha savaşmaya devam eden karakter Zoro'dan 3 yiyecek aynen.
O dediklerini Yonkou Kaido yapamamış kaldı ki daha yeni YC1 olan Zoro yapacak.Kafasına Kaido'dan thunder bagua yiyip 10-15 dk daha savaşmaya devam eden karakter Zoro'dan 3 yiyecek aynen.