O seni engellemişti galiba o yüzden cevap veremiyor olabilir mesajlarına.Kuin duvara vurunca kan alıyor nasıl en iyi sertlik bu?
O seni engellemişti galiba o yüzden cevap veremiyor olabilir mesajlarına.Kuin duvara vurunca kan alıyor nasıl en iyi sertlik bu?
Demek ki 1 dakikada yenmiş kingi. Reyiz fişek.Zoro 1 dakika haki kullandı ölüyordu hacı.
Zoro 1 dakikaya ölüyordu haki kullanmaktan. Burada istediğin kadar öv Zoro.Demek ki 1 dakikada yenmiş kingi. Reyiz fişek.
Kral hakiye alışık. Sorun enma. Ona da alışmıştır. Ne zamandır kullanıyor. Zoro ölü haliyle asura açıp kaidonun balyozu geri püskürtüp yara bırakıyor. Yamato ne yapmış?alıştı diye bir şey yok son sahnede bir skill attı diye artık adama khyi rahatça kullanıyor demek mantıklı değil kısa bir süre öncesinde savaşın uzarsa emma'nın ona daha fazla sıkıntı çıkaracağından bahsediyordu kaldı ki yamato'nun eli armut mu topluyor zoro gel bana vur mu diyecek? king'in savaşındaki gibi fırsat zor çıkar, kral hakiyi saldırılarına ekleyebilen ve kaido'nun sopasından hızla kaçabilen biri, yıllardır kaido'dan dayak yiyen birinin savunmasını hafife almaya gerek yok
Otoban gibi hakiyi çekmiş. Sen böyle tepki verince İki onigasgima edermiş diye yorumladım.Onigashima kadar derken?
Haki kulanmaktan değil. Kılıçtan. Kendisi diyor. Çarpıtma.Zoro 1 dakikaya ölüyordu haki kullanmaktan. Burada istediğin kadar öv Zoro.
Bilinçli kullanamıyormuymuş Zoro kral hakiyi
Gördüğünde de vermiyordu nedense.O seni engellemişti galiba o yüzden cevap veremiyor olabilir mesajlarına.
Kestiği Ejder kadar çekmiş. Onigashima kadar derken?Otoban gibi hakiyi çekmiş. Sen böyle tepki verince İki onigasgima edermiş diye yorumladım.
Cevap veremeyeceğini anlayınca salmış olabilir.Gördüğünde de vermiyordu nedense.