Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Trans kadın taklidi yapanlarla veya sahtekarlarla bu konunun bir alakası yok. Dediğiniz sorunları çözmek için bu sahtekarların tespit edilmesi yeterli olur; bunların bileti bütün trans kadınlara kesilemez.
Tabii ki öyle. Eğer konuda bahsedilen hormon tedavisi veya diğer tam hakim olmadığım prosedürler uygulandıktan sonra fiziksel adaletsizlik ortadan kalkacaksa aynı kategoride yarışabilirler diye düşünüyorum zaten ben.

Ancak yine konuda bahsedildiğine göre bu fiziksel farklılık ortadan kalkmıyormuş ya da kalkması için çok erken yaşlarda hormon almak gerekiyormuş. Böyle olunca da aynı kategoride yarışmalarına dair soru işareti oluşuyor.

Kısacası translarla bir derdim yok, onlardan nefret etmiyorum, hayır diyen herkese de transfobik denilmesini kınıyorum teşekkürler..
 
erkeklerin ne olduğu anlaşılmıyor. bu yüzden estetik değil. kadınlar memesiyle karman çorman birini yansıtmıyor. bu yüzden güzel geliyor. memesiz kadınlarda genellikle alımlı gelmiyor. karman çorman değil ama non-binary gibi duruyor. estetik bişi olmak için karman çorman olmamak bi de non binary gibi durmamak gerekiyor
Kadının estetik olmayan yeri yok ki anasını satayım.
 
karanlığın sol eli diye kitapta herkesin iki cinsiyetli yaşadığı bir şeyden bahsediyordu ama okumadım. gelecekte de belki böyle olur. herkesin erkekliği veya kadınlığı denemek isteyeceği "coğrafya kaderdir" sisteminden baya uzaklaşılacağı milletin ota boka hevesleneceği ve bunun daha kolay mümkün olacağı bir şeye evriliriz gibi geliyor. haliyle böyle olursa translar dönüştüğü şeye göre erkeklerle yer alsın mı veya kadınlarla yer alsın mı tartışmaları sadece 2000-2100 falan arası olur belki. bi de milletin sporlarda vs artık ultra güçlü olacağını düşünürsek biri erkekmiş transmış bu doğal sınırlar fazlasıyla aşılır. sporlar farklılaşır. korralı avatarda turnuva mücadeleleri kadar olmasa da o tatta şeyler olur belki
bilimkurgu ve fantastik eserler üstünden transhümanizm kasmanın ötesine geçmez. sorulması gereken soru şudur: ben neyim? benim neyliğim bedenden bağımsız mı? Ayrıca Ursula Ninem çok kötü bilimkurgu yazar.
dedemin videosunu görmek çok güzel.
 
Cidden trajikomik bi konu. Feministlerin yıllardır yapamadığını bi grup gerizekalı trans aktivist yaptırmayı başardı. Normalde feminizm hakkında yeterince bilgisi olmadan sağda solda fikir beyan eden nice adam şu an kadın haklarını savunmayı öğreniyor.

Şu noktada bu konuyu alıp orta ve sağ siyasetle pazarlığa oturan feminist feminizm tarihine geçer. Yatırım tavsiyesi değildir.
 
bunun gibi çok olay var, trans rehabilitastonu denen şey onaylama üstüne kurulu, yani trans olduğuna emin misin diye sorduğunda elinden alıyorlar lisansını. Çocuk bir olayla geldiğinde bunun onun trans olması ile alakalı olabileceğini ima etmek ve bunun aksini söylememek üstüne kurulu bir segment var. Mermaidlerin kurucusu kendi gay oğlunu homofobik olduğu için trans yapıyor. Trasn figürlerin bazıları 3-4 yaşlarından beri, sadece efemine oldukları için ameliyata yattılar vs vs. Bu sağlıklı değil ve ayrıca ortada bir gaslightingin olduğunu gösteriyor. En azından bu sistemin amacı bol sayıda trans ortaya çıkarmak.
ya yazmim dedim duramadım kaynak olarak attigi siteye bak elemanın ya HSAFSGDSDJSGDHJ
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık