Aha estetik adam geldiHmm...
Aha estetik adam geldiHmm...
Kaslı ve fit erkek bedeni> Fit kadın bedeni> Normal düz kadın> Normal düz erkekBen gıcık etmeyi seviyorum ya. Karşımdaki kişi kendi fikrini çok hararetli bir şekilde savunuyorsa onla aynı fikirde olsam bile bozmaya çalışıyorum hafsbhsafnsfa
Bu konuda zaten çok net bir fikrim yok. Kaosu izliycem baktım bir taraf üstün diğer tarafta safımı alır tartışmayı uzatırım hgasfbhsfanm
Fitnesscı bir arkadaş buna karşı kadın bedeninde estetik bulduğunuz şey yağ aslında, siz sexy ve estetik kavramını karıştırıyorsunuz diyordu. Aseksüel bir arkadaşta erkek bedenini estetik bulmuştu. Tartışmadan çok dalga geçmeye dönmüştü sonrasında .dd
Yahu ona bakılırsa insanları kolu bacağı olmadığı için ampute diye mi ayırıyorsun mantıklı gelmiyor bu banaBenim konuya bir ara yazacağım şey buydu da Garp girdin konuya .d
Transları ayrı bir kategoriye koymanın da ayrımcılık olduğunu düşünüyorlar ama.. üçüncü bir cinsiyet kategorisi gibi...
Üst beden tartışılabilir ama alt taraflara doğru indikçe estetik olarak çok gerideyiz bence .ddÇok göreceli bir kavram ya kesinlik olmadıktan sonra ne kadar tartışsak boş bence bu konuda.
Estetik bulunan şeyin yağ olduğunu sanmıyorum. Yağ, bir noktada doğurganlığı simgelediği için, erkek ilkel içgüdülerinin isteğini karşılıyor olabilir :d.Fitnesscı bir arkadaş buna karşı kadın bedeninde estetik bulduğunuz şey yağ aslında, siz sexy ve estetik kavramını karıştırıyorsunuz diyordu. Aseksüel bir arkadaşta erkek bedenini estetik bulmuştu. Tartışmadan çok dalga geçmeye dönmüştü sonrasında .dd
Gerçek bir errrkek.Kaslı ve fit erkek bedeni> Fit kadın bedeni> Normal düz kadın> Normal düz erkek
Benim estetik sıralamam böyle. Sanırım çok fazla badici videosu izlemekten :s
Benim dediğime geldin biraz. İlişkisiz olayların kimliğe bağlanması rahatsız edici.Tecavüzün ise bu konuyla hiçbir alakası yok. X kişisi bir suç işlediği için o kimliğe sahip olan herkes o suçu işlemeye meyilli olacak diye bir şey yok. Şu dediğimi de açıklamama bile gerek yok bence.
Sabahtan beri konuyu görmeni bekliyordum ya .d heheheİyide buda yanlı bir bakış açısı ki. Cok güçlü olduğum için beni almadılar da diyebilir insan. Niye her konudan mağduriyet çıkıyor illa.