Konu nasıl kadınların alt tarafı daha güzele geldi.Üst beden tartışılabilir ama alt taraflara doğru indikçe estetik olarak çok gerideyiz bence .dd
Konu nasıl kadınların alt tarafı daha güzele geldi.Üst beden tartışılabilir ama alt taraflara doğru indikçe estetik olarak çok gerideyiz bence .dd
HayirÜst beden tartışılabilir ama alt taraflara doğru indikçe estetik olarak çok gerideyiz bence .dd
Ciddi bir şekilde nefret suçu işliyorsun şu an. Bilmediğin konularda da ahkam kesiyorsun. "Kendine trans diyenlerin %60'ı başka psikolojik sorunlara sahipken gaslightlanıyor." - Hadi kanıtlasana şu dediğini?
Sahtekarlar yukarıda da dediğim gibi başka bir mesele. Tecavüzün ise bu konuyla hiçbir alakası yok. X kişisi bir suç işlediği için o kimliğe sahip olan herkes o suçu işlemeye meyilli olacak diye bir şey yok. Şu dediğimi de açıklamama bile gerek yok bence.
Önden mi arkadan mı Xd. Öndense belki kabul edebilirim de arkadan tartışılır xdÜst beden tartışılabilir ama alt taraflara doğru indikçe estetik olarak çok gerideyiz bence .dd
Ben adalet gözünden değerlendirdim. Şu halı hiç adil değil. Birde cinsiyet disforisi çeken grup tamamen yahu ben akıl tutulmasi yaşıyorum kadınım demiyor ki. Cinsiyet değiştirme sürecini hatırlıyor kadın gibi hissediyor.İki tarafın da haklı olduğu taraflar var zaten. Senin "çok basit" çözüm önerini doğru bulmadım.
erkeklerin ne olduğu anlaşılmıyor. bu yüzden estetik değil. kadınlar memesiyle karman çorman birini yansıtmıyor. bu yüzden güzel geliyor. memesiz kadınlarda genellikle alımlı gelmiyor. karman çorman değil ama non-binary gibi duruyor. estetik bişi olmak için karman çorman olmamak bi de non binary gibi durmamak gerekiyorGerçekten güzel ve alımlı bir kadının bedeninden daha estetik bir şey dünyada yoktur lan. Galaksi araştırılabilir orada bir es veriyorum net konuşamam.
Gym faresi kadın bu evrendeki en güzel şeydir lan. Birde kırmızı saçlıysa hfabhfasbnafsKaslı ve fit erkek bedeni> Fit kadın bedeni> Normal düz kadın> Normal düz erkek
Benim estetik sıralamam böyle. Sanırım çok fazla badici videosu izlemekten :s
Çizgimiz netGerçekten güzel ve alımlı bir kadının bedeninden daha estetik bir şey dünyada yoktur lan. Galaksi araştırılabilir orada bir es veriyorum net konuşamam.