Karım daha estetik hsabhsfan
Karım daha estetik hsabhsfan
İçimdeki masküleni uyandırcan kardeş yapma.Karım daha estetik hsabhsfan
Erkekim sence @Müsteşar Kemal mi daha estetik yoksa Büşra mı? Büşra burayı göremiyor gerçekleri yazabilirsin....Karım daha estetik hsabhsfan
https://www.theguardian.com/society...tes-investigation-into-trans-charity-mermaids seni mi kırıcam olmya yazmim dedim duramadım kaynak olarak attigi siteye bak elemanın ya HSAFSGDSDJSGDHJ
Engelli kategorisi mi yuh@ch3rlo
Direkt kestirip atma taraftarı değilim. Kendi kategorilerinin olması gerektiğini de düşünmüyorum. Engelli kategorisi örneği verilmiş, çok ayıp edilmiş. El cevap, net bir cevabım yok maalesef.
Hala büşra ama müsteşar saçlarını bir kırmızı yapıp karşıma çıkarsa belki fikrim değişir bilemem.Erkekim sence @Müsteşar Kemal mi daha estetik yoksa Büşra mı? Büşra burayı göremiyor gerçekleri yazabilirsin....
Hala büşra ama müsteşar saçlarını bir kırmızı yapıp karşıma çıkarsa belki fikrim değişir bilemem.
Şeriatçılara kadın hakları savunduran bir konu bu. Sözüm meclisten dışarı. :SCidden trajikomik bi konu. Feministlerin yıllardır yapamadığını bi grup gerizekalı trans aktivist yaptırmayı başardı. Normalde feminizm hakkında yeterince bilgisi olmadan sağda solda fikir beyan eden nice adam şu an kadın haklarını savunmayı öğreniyor.
Şu noktada bu konuyu alıp orta ve sağ siyasetle pazarlığa oturan feminist feminizm tarihine geçer. Yatırım tavsiyesi değildir.