Siz başlatıyorsunuz konu bende patlıyor hfasbhfsanForum bu aralar hızlı. Sevgiliyle nudeleşme, erkeğin mi bel altı daha güzeldir kadının mı tartışması, sevgiliye miyavlamayan terbiyesizler falan.
Yok be kardeşim alt tarafı biraz kol biraz omuz yaptık biraz da sırt ve göğüs o kadar.@Müsteşar Kemal garp bu adamdan esinlenilmiş hala daha yok kardo ben o kadar kaslı değilim falan yapıyo. Valla dövesim geliyorda yumruk atsam elim kırılır bir şey de yapamıyom
Cerene yaptıkta büşra istemedi. Keşke talep ettiği şeyler miyavlamak olsaydı ama
Noluyor oğlum iyi ki çok girmiyorum...Forum bu aralar hızlı. Sevgiliyle nudeleşme, erkeğin mi bel altı daha güzeldir kadının mı tartışması, sevgiliye miyavlamayan terbiyesizler falan.
Bu çıkışı bekledim fakat olmadı..Forum bu aralar hızlı. Sevgiliyle nudeleşme, erkeğin mi bel altı daha güzeldir kadının mı tartışması, sevgiliye miyavlamayan terbiyesizler falan.
Bir tek badi parmağı kası kalmış.Yok be kardeşim alt tarafı biraz kol biraz omuz yaptık biraz da sırt ve göğüs o kadar.
King, reşit olmayan kızlara sulanıyordu.Biz de buna kızdık diye ban yemiştik vakti zamanında. King denen çocuğu gene analım.