Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
Ciddi bir şekilde nefret suçu işliyorsun şu an. Bilmediğin konularda da ahkam kesiyorsun. "Kendine trans diyenlerin %60'ı başka psikolojik sorunlara sahipken gaslightlanıyor." - Hadi kanıtlasana şu dediğini?
Sahtekarlar yukarıda da dediğim gibi başka bir mesele. Tecavüzün ise bu konuyla hiçbir alakası yok. X kişisi bir suç işlediği için o kimliğe sahip olan herkes o suçu işlemeye meyilli olacak diye bir şey yok. Şu dediğimi de açıklamama bile gerek yok bence.
bunun gibi çok olay var, trans rehabilitastonu denen şey onaylama üstüne kurulu, yani trans olduğuna emin misin diye sorduğunda elinden alıyorlar lisansını. Çocuk bir olayla geldiğinde bunun onun trans olması ile alakalı olabileceğini ima etmek ve bunun aksini söylememek üstüne kurulu bir segment var. Mermaidlerin kurucusu kendi gay oğlunu homofobik olduğu için trans yapıyor. Trasn figürlerin bazıları 3-4 yaşlarından beri, sadece efemine oldukları için ameliyata yattılar vs vs. Bu sağlıklı değil ve ayrıca ortada bir gaslightingin olduğunu gösteriyor. En azından bu sistemin amacı bol sayıda trans ortaya çıkarmak.
 
İki tarafın da haklı olduğu taraflar var zaten. Senin "çok basit" çözüm önerini doğru bulmadım.
Ben adalet gözünden değerlendirdim. Şu halı hiç adil değil. Birde cinsiyet disforisi çeken grup tamamen yahu ben akıl tutulmasi yaşıyorum kadınım demiyor ki. Cinsiyet değiştirme sürecini hatırlıyor kadın gibi hissediyor.
Hani birine desen ki ameliyat olup cinsiyetini değiştirmiş bireyleri alamıyoruz aramıza hormonal ve vücut yapısı farkları oluşturuyor diye açıklarsin. Mağdur edebiyatı yapılıyorsa üstüne ve bu haklı çıkarmaya yetiyorsa bende derim ki abi kadınlara yazık değil mi? Onlarca sene çalışıp biryerlere gelmişler biri hormonal vucutsal farktan tokatlıyor
 
Gerçekten güzel ve alımlı bir kadının bedeninden daha estetik bir şey dünyada yoktur lan. Galaksi araştırılabilir orada bir es veriyorum net konuşamam.
erkeklerin ne olduğu anlaşılmıyor. bu yüzden estetik değil. kadınlar memesiyle karman çorman birini yansıtmıyor. bu yüzden güzel geliyor. memesiz kadınlarda genellikle alımlı gelmiyor. karman çorman değil ama non-binary gibi duruyor. estetik bişi olmak için karman çorman olmamak bi de non binary gibi durmamak gerekiyor
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık