Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Kid'in karakterini mi tartışıyorsunuz yahu. Bu herif sağ koluna smile yedirmiş adamın karşısında iki dakka durduktan sonra bulduğu ilk fırsatta kaçmış birisi. Kid kim, hesap sormak kim. Kid kim sözünü tutmak kim.
Hiçbir zaman Kid'in karakterini tartışmadım. Siz muhabbetin bir kısmına vakıfsınız sanırım. Buyurun, Kid hakkında dün attığım ilk mesaj:
Gördüm, birkaç kişi daha bahsetti bundan ama ilk tanıtıldığında sivillere zarar verdiği özellikle vurgulanan bir karakterin, kendisini Kaido'ya satan Apoo'yla sanki geçmişte hiçbir şey olmamışçasına muhabbet etmesi... Ben boşuna demiyorum Kid bomboş çar diye. Eiichiro Oda'nın One Piece'e attığı bir kazıktır Kid.
 
Bu daha çok kişisel bir şey. Sengoku daha ılıman biriydi, Sakazuki ise çat kapı gelip hesap sorabiliyor ( örnek Dressrosa sonrası)
Gorosei Sengoku dan böyle tutum görmediği için Sakazukiye karşı pişmanlık içinde bile olabilir. Bu yüzden Sakazuki pat orduyu toplayıp emir almadan bir şeyler yapar korkusu ile onu olayın dışında tutuyorlar gibime geliyor.

Sengoku ve Sakazuki arasında olaylara bakış açısı konusunda farklar var. Saka biraz daha düşünmeden hareket eden biri. Sengoku yılların kurdu. Hareketlerini hesaplayarak iş yapıyor.
Öyle de olabilir. Ama daha önce siz sadece görünen yüzümüzsünüz falan demişlerdi. Geri planda çok daha tehlikeli ve güvendikleri şeyler olabilir. Denizcileri sırf korsanlarla denge var gibi görünsün diye kullanıyorlardır belki.
 
Law'ın punk hazard'da böldüğü yerden saplanmıştı kılıç ona. Düzgün birleştirememişler o günden bugüne.. Yani teknik olarak bir kılıç girdisinden söz etmek pek mümkün değil Kinemon için:hhh:
Sadece güç ile amiral olunmaz. Şans da önemli ve Kin'emon'a kılıç giriyor ama ameliyatlı yerine giriyor. Ayrıca, aynı durumda(Law tarafından yarılmış vaziyet) başkası olsa %98.72 ihtimalle geberir giderdi ama Kin'emon en son 1051. bölümde şebeklik yapıyordu. Kin'emon net amiral seviyesi.
 
Eyy Oda Efendi, eğer Zoro ilacı aldıktan sonra çektiği acıyı bize yansıtmayacaksan, ilacı aldıktan sonra çekeceği acı 2 kat olacak demenin anlamı ne? Görmedik ki o süreci? Ha 2 kat acı çekmiş ha 8 kat acı çekmiş, o kısmı çizmedikten sonra anlamı ne? Hikayenin içinde bir hikaye başlatıp, yan etkisi çok riskli olan bir ilacı seriye dahil eden de sensin ama sonrasında sanki bu ilaç hiç yokmuş gibi davranan da sensin.

Hayır bir de adam 7 gün uyudu ve uyanır uyanmaz alkole düştü. Yok mu aramızda sağlık çalışanı olan biri arkadaşlar? Böyle bir şey mümkün mü?
Bol keseden salladı işte. Yaptım oldu dedi de yapmadı. Söyledim oldu dedi. Zoro'nun olmeyecegini zaten biliyoruz ama atağı yedikten sonra hareket dahi edemeyen gözünü zorla açan adam sonra bunun 2 katını çekiyor ama bir sonuç yok.
 
Orda 4 tane minimum amiral seviyesi adam var.Ne yapabilir Ryokugyu? Racon kesemez orda konuşmaya geldi belli ki.İzin de almamış giderken.Gizli devrimci misin lan sen?
 
Bu arada o magma içine düştükleri panelde Kaido'nun yanında duran paltosu değil mi? Ben öyle yorumlanmıştım. Hem Koca ana ile aralarında neredeyse onigashima kadar yer olması lazım.
 
Ryokugyu o kadar yalnız başına geldi de bence sadece gözlem ve bilgi toplama amaçlı geldi. Ordaki herkese karşı tek başına savaşamaz.

Ya da yukardan gelen emirle Luffy’e süikast düzenlemeye gelmiş olabilir.

Gelecek bölüm görelim şu ödülleri. Yıllardır düzgün ödül bölümü gelmiyordu (hatta Tüm Kek Adasından sonraki ödüllerde sadece Luffy ve Sanji’nin ödülü olduğu için çeyrek ödül bölümü gibiydi o). Hem bizim tayfanın tamamının ödüllerini görelim hem de Kalp korsanları ve Kid korsanlarından da bir demet görelim fikrimiz olsun.
Goroseinin haberi yok ryonun oraya gittiğinden. Sakazukinin de emri olmadığı bariz. Kimden emir almış olabilir?
 
Hiçbir zaman Kid'in karakterini tartışmadım. Siz muhabbetin bir kısmına vakıfsınız sanırım. Buyurun, Kid hakkında dün attığım ilk mesaj:
Sadece şahsına özel demedim kardeş. Konu içinde bir iki yerde Kid'in Apoo'ya tepkisizliği konuşuluyordu görmüştüm. Gene görünce dahil olayım dedim. Yoksa şahsına aynen katılıyorum:good:
 
iki ihtimal var. Ya robini kaçıracak ya birinin akrabası çıkacak daha önce de söylendiği gibi o amirali yerler orada he oda saçmalarsa başka. İki yonkou indiren adamlar aradan bir hafta geçmiş dinlenmişler bi amiral indiremiyorsa yazıklar olsun onlara da yonkoulara da
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 55)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık