Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ryokugyu o kadar yalnız başına geldi de bence sadece gözlem ve bilgi toplama amaçlı geldi. Ordaki herkese karşı tek başına savaşamaz.

Ya da yukardan gelen emirle Luffy’e süikast düzenlemeye gelmiş olabilir.

Gelecek bölüm görelim şu ödülleri. Yıllardır düzgün ödül bölümü gelmiyordu (hatta Tüm Kek Adasından sonraki ödüllerde sadece Luffy ve Sanji’nin ödülü olduğu için çeyrek ödül bölümü gibiydi o). Hem bizim tayfanın tamamının ödüllerini görelim hem de Kalp korsanları ve Kid korsanlarından da bir demet görelim fikrimiz olsun.
 
Oda inşallah Ryokugyu için bizimkilerin karizmasını çizmez!

O kadar 2 tane yonko ve bu yonkolardan birinin sağ ve sol kolunu zorlanmadan yenen karakterler varken saçma sapan bir güç gösterişi uğruna bizimkileri harcamaz.

Nasıl ki Luffy'nin Kaido'yu,Law ve Kid'in Big Mom'ı yenmesi saçma sapan bir olay ise bu hepsinden daha saçma bir olay olur.
 
Spoilerlerde Momonosuke’nin yeni dayanıklılığı meyvesinden gelmiş gibi aktarılmıştı. Bölümde ise büyüdüğü ve oden 2 olduğu için dayanıklıymış izlenimi verildi.
 
Yamatonun tanrıdan dilek dilemesi ve yemek yemesi ryuku nunda oruç tutması ikisinin aynı amaç gibi geldi, amiral wano lu gibi
Yamatonun dileği belli luffy nin uyanması
Ryukunun dileği de kesin kaidonun olmesidir
Ziyarette yeni amiral ryukuda iftarı açar
 
Geçen bölüm sabo veya vivi karsiliginda robini isteyecek diyordum ama amiral reyis sanki kendi istegiyle oraya gelmis hissiyati verdi bolumu okuyunca. cp0 ya orda kalin demesi,akainunun olay cikarma demesi...ilk gosterildigindeki karalti ciziminde lan gaban mi bu adam diye dusunup o kadar da olmaz artik demistim. ulan bi ihtimal denjiro gibi kılık değiştirip falan yeni isimle amiral olmasi cok kafami kurcaliyor. tabi cok dusuk ihtimal. hikayenin ilerleyisinden rayleigh nin saboadyde gelecek joy boyu karsilamasi ve egitmesi, gabana ise yeni dunyada ayri bir gorev verilmesi ihtimali cok hosuma gidiyor. dusunsenize gaban geliyor ve nekumushi falan taniyor. tabi cok dusuk ihtimal.

edit. is bu teori internetteki greenbull hakkindaki meyve teorisinden hareketle dusunulmustur. yaslanmiyor vs
 
Bu bölüm dahil uzun zamandır okumuyor olmama rağmen sırf amiral geliyor diye yapıştırdım iyiye. Acaba yine bir Japon aktörü gibi çizilecek mi? Gerçi Gion ve Momousagi bile aktörlerden esinlenmişti bu da farklı olmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık