Hawkins'in ölümü gayet tatmin ediciydi.
Öldüğünü nasıl anladınız ?Tekrar okudum yazdıklarınızı görünce. Yani öyle düşünmemiz için yönlendirmiş olabilir Oda ama sonuçta burası One Piece.Bir Nova'nın ölmesi büyük olay bu arada. Hiç beklemezdim.
bunun ileri görüşlü olmakla alakası olduğunu sanmıyorum tamamen tesadüf malum OP dünyası tesadüflerin çok önemli olduğu bir yer.Momonosuke ne kadar ileri görüşlü bir lider olduğunu göstermiş.
Hawkins öldü mü şimdi anlamadım ?Hawkins'in ölümü gayet tatmin ediciydi.
Ayrıca goruseinin bu kadar rahat sözler söylemesine dikkat edin adamlar işgal etmeye hazırlarmış. Nikanın olduğunu bildikleri halde. Sanırsam nikanın önceki kullanıcısını nasıl yenildiğini biliyorlar.Aynen araya girip geliyorum diyor 1 hafta sürmüş gelmesi.
Bence bölümün en önemli sahnesi, kılıçustası Goruseinin leb demeden leblebi demesi. Fil gitmiş dedikleri anda demek ki Wano kapalı kalacak diyor. O halde bunlar Zounun ne olduğunu, niye Wanoya geldiğini, Wanonun nasıl açılacağını hep biliyorlar. Zou Oars gibi Wanoya ip bağlayıp çekecek mi nasıl açacak belli değil ama Gorusei biliyor. Gelsin Wanoyu açsın da işgal edelim diye müdahale etmiyorlar. Oldukça ilginç açıkçası.
Robin şu an dünyada altın yumurtlayan tavuk misali. Bu kaçırılma durumların merkezinde duruyor normal bir şey bu kaçırılma senaryosu sıkacağını düşünmüyorum. En azından tayfa artık yer yere rahat girip çıkabilir.Şu ana kadar kaçırılmış olma ihtimali yok, Sanji ile aralarında irtibat vardır diye düşünüyorum. Bundan sonra kaçırılabilir mi onu bilmiyorum fakat umarım kaçırılmaz. Yine aynı senaryo sıkar.