Bu senin kanalın mı ?Bölüm analizini yaptığım videoyu bırakıyorum. Dileyen bakabilir:
Bu senin kanalın mı ?Bölüm analizini yaptığım videoyu bırakıyorum. Dileyen bakabilir:
İsim için telif hakkı atıyorum. Hadi hayırlısıBölüm analizini yaptığım videoyu bırakıyorum. Dileyen bakabilir:
Zamanında @Mr.Bushido yla birlikte açmıştık ama şu an tekim.Bu senin kanalın mı ?
İsim çok hoşuma gitti ya. Telif atmazsan sevinirim.İsim için telif hakkı atıyorum. Hadi hayırlısı
Fakat manga sayfalarını koyarken dikkat etmek lazım. Genelde kaldırılıyor diye biliyorum Küçük küçük de konulabilir tabi
Yok abi est adhjlksadajksda Zaten telif atacak olsak kellemizi alırsın santoryu ileİsim çok hoşuma gitti ya. Telif atmazsan sevinirim.
Ufak bir oynama yaptım görsellerde ama yine de sıkıntı olursa başka bir çare düşünürüm artık. Teşekkür ederim tavsiye için.
Çok değerlenir buralar... Sonunda ben de "Abi 90 aboneden beri abonenim, kalp at abi" diyebileceğim :dZamanında @Mr.Bushido yla birlikte açmıştık ama şu an tekim.
Ekstra önlemler alayım o zaman.Yok abi est adhjlksadajksda Zaten telif atacak olsak kellemizi alırsın santoryu ile
Ya ben genelde birkaç kişiyi de takip ediyorum böyle manga sayfalarını koymamaya çalışıyor veya küçük parçalar halinde kesip sadece değinecekleri yerlere değiniyorlar. Şu an küçük olsa da hevesle yapıyorken telif falan can sıkıcı olur. Güzel video ileri de Vegapunk ismini kullanarak teori üretmeni veya en azından yorumlamanı da görmek isterim. Şimdiden başarılar
Ben de; ''sen kimdin ya, tanıyamadım,'' diyeceğim. Forumu beğenmeyeceğim falan. Genelde öyle oluyor ya.Çok değerlenir buralar... Sonunda ben de "Abi 90 aboneden beri abonenim, kalp at abi" diyebileceğim :d