Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1052: Yeni Sabah

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 292 78.5%
  • Orta

    Kullanılan: 62 16.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 4.8%

  • Kullanılan toplam oy
    372
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy-sama sadece Yonkou olmakla kalmayıp üstüne Shanks ve Luffy'nin ödülünü geçerse işte o zaman "troll" bir bölüm olur.
 
Mistik Zoan İnsan Meyvesi, Model: Dr. Manhattan ( AKA Bara Bara No Mi )
Gerçek gücü; maddeyi atomlarına kadar ayırıp yeniden birleştirmek, ipleri görmek.
 
Uzun zamandır takip etmiyorum, artık bir okuyayım dedim hızlı hızlı. Çok şükür vano bitti bitiyor. Momo niye büyüdü orayı tam anlamadım yalnız.

Ryo abide de hava olaylarını kontrol eden bir meyve çıksın artık bu saatten sonra. Yağmur, fırtına, kar, yıldırım vs hepsini kontrol edebilsin.
 
Canlı ele geçirmeye çalışıldığıni nerden biliyoruz ? Adamların derdi kimse gizli tarihi bilmesin zaten... Oharali adamla groseiler konuşurken, groseideki adam çok fazla şey öğrenmişler dedi... Yani groseiler birçok şeyi biliyor. Robin de şu anda bu tarihi çözebilecek tek kişi olduğu için, yakalanmak isteniyor.. bBaskalarinin bu tarihi öğrenmesini istemiyorlar.

Ayrıca frsnky de de planlar vardı. Senin dediğin gibi bir durum olsaydı antik silahlarla alakalı frankyide ele geçirmeye çalışmaları lazımdı ..
Zaten canlı ele geçirmeye çalıştılar franky yi de. Planları yakınca spandam aşağı itti. Olay bu zaten. İşine yaramayan potansiyel tehlikeyi öldürüyor dünya hükümeti. Robini canlı yakalamaya çalıştıklarını emirden biliyoruz. Aksi halde emir robini öldür olurdu. Adamlar bariz bir şekilde nico robini buraya getir diyor. Sebebi kullanacaklar. Kullanacakları özelliği de ppneglifleri ve antik dili okuyabilmesi. Savaş bitti hala robini getir diyorlar daha ne kadar bariz olabilir Robini istedikleri. Öbür türlü öldürün derlerdi. Özellikle şu aşamada. Artık yararlanabilecekleri bir karışıklık da yok. Robini o adadan canlı alabilmeleri çok saçma olur. Zaten o yüzden yazar da amiral getiriyor adaya.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık